Ať žijou demonstrace!

Šest koní, dva psi, jedno vodní dělo, jeden transportér, jeden vrtulník. Nic moc, ale aspoň něco....

Člověk aby se z toho zcvoknul.  Cirkusy a kasina zavřený. Hrocha ze zoologický neuvidíš a chtít se projet na kolotoči je úplně vyloučený. Nemluvě o možnosti, zajít si na fotbal. A teď už i ty hospody. Prostě nuda je pruda.

I když nejsem žádnej černoprdelník, musí říct, že tu  DEMONSTRACI nám seslalo samo nebeDíky za ni všemKonečně upustit páru, konečně se vyřvat jako fotr v osmadevadesátým. Sparťan nebo sešívanej, všem jde o jednu věc. O FOTBÁÁÁL. A hlavně zase pěkně nasrat policajty, ať je nějaký tóčo. A kdyby tam  náhodou benga nebyly? Tak rozbijem držku nějakýmu chacharovi. Hlavně, že se bude něco dít. Ať žijou demonstrace! 

I když nejsem žádnej černoprdelník, musím říct, že tu  DEMONSTRACI nám seslalo samo nebeDíky za ni všemKonečně upustit páru, konečně si bouchnout jako náčelník v osmadevadesátým. Praporčík nebo kapitán, všem jde o jednu věc. Ukázat těm zmetkům, že jsme na ně cvičený. A kdyby chtěli bejt náhodou v klidu, tak stejně nebudou. To si pište, že ne. Ať žijou demonstrace! 

I když nejsem žádnej černoprdelník, musím říct, že tu  DEMONSTRACI nám seslalo samo nebeDíky za ni všemKonečně upustit páru, konečně otevřeně říct co si o tom myslíme,  jako táta v osmadevadesátým. Dělník nebo intouš, všem nám jde o jednu věc. Ukázat těm ve vládě, že nejsme pokusný králíci.  A kdyby to s nima nehnulo, tak přijdeme znovu. Ať žijou demonstrace! 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Petr Omelka | úterý 20.10.2020 13:39 | karma článku: 0 | přečteno: 734x
  • Další články autora

Petr Omelka

"Vy tupci, to není naše hymna!"

2.7.2021 v 18:22 | Karma: 27,57

Petr Omelka

Učitele vyhodili z práce za YouTube

27.5.2021 v 11:01 | Karma: 32,03