Michal Hašek - poslední hřebík do socdem rakve

Pokud se předsedou strany stane Michal Hašek, pak ČSSD pouze dokáže, že se z volebního fiaska nijak nepoučila.

Jeden za osmnáct ...lidovky.cz

Cestou z práce jsem dnes poslouchal Dvacet minut Radiožurnálu. Náhodou právě v den, kdy se objevila analýza zmiňující podíl bývalého předsedy Jiřího Paroubka na volebním neúspěchu strany. V rozhovoru se Martin Veselovský ptal hejtmana a poslance Michala Haška na řadu otázek a ten mu vrátil několik vpravdě paroubkovských odpovědí.

Okopávání oponentů ze všech stran místo odpovědi na otázku, osobní útoky, papalášský styl, napomínání novináře. Jako za starých časů ... Kdybych rozhovor četl v přepisu, věřil bych, že odpovídal Jiří Paroubek. Pokud se po něm snad někomu stýská, tak doporučuji poslech rozhovoru. Rázem bude po stesku.

Pokud už v ČSSD panuje taková chudoba, co se týče osobností, že hlavními kandidáty na post předsedy jsou jen dva kariérní politici bez praxe z reálného života, tak této straně raději doporučuji zvolit menší zlo a tedy Bohuslava Sobotku. Zaprvé nepůsobí jako papaláš z dob dávno minulých a zadruhé své schopnosti prokazuje dlouhodobě. Třeba tím, jak úspěšně balamutí řadu lidí předstíráním znalostí ekonomie. Samozřejmě lze zvolit i zcela jiné a lepší řešení ...

Takže milá ČSSD, vezmi to rovnou z jedné vody načisto a vyměň nejen předsedu, ale i styl. Tvému hlavnímu oponentovi to vyšlo, a i když šlo podle mnohých před volbami o riskantní krok, tak na výměně okoukaného a nepopulárního vedení není nic složitého.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: David Olszynski | středa 9.6.2010 22:01 | karma článku: 36,39 | přečteno: 2979x
  • Další články autora

David Olszynski

Kde se berou oranžová vemena?

8.8.2017 v 0:09 | Karma: 35,51

David Olszynski

Ransdorf je nevinný

11.12.2015 v 0:16 | Karma: 24,91

David Olszynski

Dopis Marku Bendovi

23.7.2015 v 23:10 | Karma: 36,97