Daň z demokracie

V posledních dnech je zdá se nemožné uniknout útokům politických stran na zdravý rozum a základní pravidla slušnosti. Zleva či zprava - člověk musí být stále ve střehu.

Schůzka lídrů koalice a opozice s ostatními chovanci ústavu.

Lidé, které jsme si zvolili, nám sprostě lžou, dělají z nás blbce nebo se chovají tak odporně, že i jako člověk nesnášející násilí mám chuť občas někomu zakroutit krkem. Žel, je třeba to přetrpět, a zaplatit tak daň z demokracie.

Věci veřejné

Tragikomický seriál s názvem Věci veřejné už pobaví jen málokoho. Někdejší naděje české politické scény skončila stejně uboze jako všechny předchozí podobně nadějné projekty. Možná ještě nechutněji než US-DEU a určitě trapněji než Zelení. Majitel strany Bárta podle soudu korumpoval, poslanec Škárka je podvodník a komicky pitomé Kristýně Kočí hrozí 8 let.

A když člověk doufá, že zmiňovaní projeví aspoň kousek slušnosti a odstoupí (a jeden z nich to sliboval), je zklamán, že zase jde o stejné pijavice jako byli všichni ti odpadlíci, přeběhlíci nebo křišťálové před nimi.

A tak jsme z celého příběhu získali jedinou jistotu - máme v parlamentu soudem uznané podvodníky. Paranoidní magory, kteří bez zapnutého odposlechu neudělají ani krok. Nezbývá než věřit exministru Dobešovi, že VV jsou mrtvé a že si voliči na Plzeňsku vyberou méně drzého hejtmana.

TOP 09 + ODS

Nezajímá mě handrkování TOP 09, ODS s VV. Jejich hádky, urážky, obviňování, pletichy. Všechno je to pouze zastírání jejich předvolebních lží o nezvyšování daní. "Reformní bouráci" Nečas s Kalouskem se tak dostali na úroveň "ekonomického esa" ČSSD Dluhoslava Sobotky. Pánové, vás už volit nebudu.

KSČM

Všechny výše uvedené ale v drzosti bezpečně překonává KSČM. Bolševická holota udělá snad úplně všechno, jen aby ji z čelního postu nestoudnosti nikdo nesesadil. Stačí sledovat jejich postup:

Pánové, co jste ukradli, musí se vrátit! A vaší úlohou při nápravě této křivdy budiž odteď pouze důstojné mlčení.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: David Olszynski | neděle 15.4.2012 22:10 | karma článku: 12,26 | přečteno: 813x
  • Další články autora

David Olszynski

Kde se berou oranžová vemena?

8.8.2017 v 0:09 | Karma: 35,51

David Olszynski

Ransdorf je nevinný

11.12.2015 v 0:16 | Karma: 24,91

David Olszynski

Dopis Marku Bendovi

23.7.2015 v 23:10 | Karma: 36,97