Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Velmi postrádám názory pravidelných"diskutérů" pod blogy Břetislava Olšera: Jiřího Bílinu, Petra Uhera, Vladimíra Studeného, Jara Rank, Petra Reichelta, Petra Tomka, Jiří Konráda, Luboše Černého, Milana Stehlíka a další.

3 2
možnosti

P91e18t49r 97U21h94e31r

18. 1. 2015 11:44

Vydrž do pondělí, petříku, nebudu si kazit neděli.

2 2
možnosti

Pane Petříku, nahlédněte zběžně na diskuze pod několika posledními blogy B.O. a bez ohledu na téma - příspěvků je minimum. B.O. je prostě nudný, trapný, opakující se. Diskuze tím pádem také - furt dokola.

Ale karma stále stejně vysoká : -) Zajímavé...

4 0
možnosti

To jsem nevěděl, že mé názory až natolik postrádáte. Ale když Vám tak chybí, klidně připomenu, že (jak jsem v jedné z minulých diskuzí napsal) v názoru na nebezpečí islámu v Evropě se s autorem shoduji. V čem se naopak neshodujeme, je nutnost tvořit další a další puzzle z již dříve publikovaných odstavců a (jako i v případě toho dnešního) je vylepovat na různých stránkách pod různými názvy.

P.S. Omlouvám se, že jste musel na mou reakci tak dlouho čekat. Na rozdíl od Vás se v neděli dovedu zabavit i jinak.

4 0
možnosti

Já je nepostrádám. Ale projel jsem si diskuzi a vychází mi jednoznačně, že sem islám nechceme. Navíc nám bohatě stačí na vyvolávání nesnášenlivosti naše hamižná církev. (Schválně jsem nenapsal která, vyjde to nastejno - omlouvám se všem dobrým duším, co pracují pro blaho svých oveček - psáno bez ironie).

0 0
možnosti

J10a22r88a 27R32a67n79k

18. 1. 2015 20:10

Tu ho mate, soudruhu: pan Olser pochopitelne nezapomel vtlacit zle USA;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce