Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Delší dobu jsem vás nečetl, ale teď opakovaně v krátké době s vámi mohu souhlasit i KARMU dát.

Vaše články se staly čitelnějšími, přímějšími a naprosto relevantními k aktuální situaci.

Tohle se dá číst.

3 0
možnosti
Foto

Velmi postrádám názory pravidelných"diskutérů" pod blogy Břetislava Olšera: Jiřího Bílinu, Petra Uhera, Vladimíra Studeného, Jara Rank, Petra Reichelta, Petra Tomka, Jiří Konráda, Luboše Černého, Milana Stehlíka a další.

3 2
možnosti
PU

P92e67t52r 28U27h50e32r

18. 1. 2015 11:44

Vydrž do pondělí, petříku, nebudu si kazit neděli.

2 2
možnosti
Foto

I41v42a28n 94M52a61r30e55k

18. 1. 2015 10:18

No a kde najednou zmizeli "oponenti" p.Olšera kteří se tu vždy v tak hojné míře vyskytovali ? ! ? ! 8-o

zn."Karma nepustí" R^

9 0
možnosti
SB

Já nejsem bloger, ale častý autor příspěvků. A mohu Vám říci, že před útokem na francouzskou redakci mě mnozí lidé často mínuskovali, když jsem o muslimech psal jako o nebezpečí pro Evropu. Mínuskovali mi,oponovali mi, někteří mě i uráželi. A najednou řada z nich obrátila a píše nyní to, za co mi dříve dávali ty mínusy a za co mi dříve oponovali. Najednou začali psát jinak a i plusy a mínusy dávají jinak. Zpětně sice nikdo z nich svou dřívější chybu v názorech otevřeně neuznal a o vlastním obratu v názorech nikdo z nich nenapsal ani slovo - prostě najednou začali psát, plusovat a mínusovat jinak, ale i tak ten obrat je zcela zřetelný.

Ale ne všichni dřívější sluníčkáři změnili názor. Například Alena First nebo Karel Janda, to jsou příklady kovaných sluníčkářů.

10 0
možnosti
SB

Kdykoli čtu o tom, jak Arabové si libují, že svou vysokou porodností ovládnou Evropu, tak sice za prvé věřím, že se to stane, a za druhé věřím i tomu, že se z toho předem radují, avšak kladu si otázku, co si představují, že bude potom.

Budiž, tak tu Evropu takhle ovládnou. A co z toho budou mít? Tím, že to ovládnou oni, tu Evropu pošlou definitivně do kopřiv. Ve svých vlastních zemích si to nedokážou udělat tak, aby tam prosperovali. Výjimkou jsou země, které mohou žít z prodeje ropy, ale v Evropě za prvé ropa není  a za druhé kdyby byla, tak by se z jejího prodeje nedalo žít, protože Evropa sama sobě kupcem nebude.

Ti, kteří to tady mají zalidnit natolik, aby to islám ovládl, jsou většinou nevzdělaní lidé žijící v ghettech z podpor. Neumím si představit, že najdenou se z nich stanou špičkoví manažeři, lékaři, projektanti, konstruktéři, vynikající dělníci, provozovatelé zemědělských podniků evropského typu.

Z některých určitě ano a to procento u nich bude vyšší než u jisté menšiny, která je tady tradiční, ale též není zdrojem odborníků a manuálních pracantů. Ale i tak to bude zoufale málo.

A navíc (a to snad je ještě závažnější): při jejich způsobu života ta vysoká výkonnost děloh jejich žen neskončí rokem, kdy to tady ovládnou. Tento trend bude pokračovat, takže nakonec si nebudou moci poradit s tím, že tady to tady bude katastrofálně přelidněné.

6 0
možnosti
AF

Pane Olšere,  skvělý článek !  Karma !

Přesně vyjádřeno, jen by to měli povinně číst ti,  kteří nám přísahalali, 

že budou sloužit svému lidu a hájit jeho zájmy.

 Stále na to jejich drtivá většina zapomíná, tak nevím, nač čekají Rv

10 0
možnosti
VP

Paní Aleno,díky za příspěvěk k článku pana Ošera. Já osobně budu u příštích voleb bedlivě sledovat která ze stran má ve svém programu a jakým způsobem problem Islamizace evropy budou řešit.[>-]

7 0
možnosti
VP

Popsáno velmi přesně,děkují pane Olšer. Snad tento váš článek otevře oči těm, kteří nevěří plíživému islámu do Evropy. Mám již jen obavy, že zásah proti plíživému islámu do Evropy je již nevratný, poněvadž nikdo doposud nedal signál k potírání tohoto nebezpečí. President Zeman jen jeden a to jen v České republice a to je málo. Evropa se musí probudit ale " včera již bylo pozdě".!!!!

14 0
možnosti
SB

President Zeman jen jeden a to jen v České republice a to je málo.

.........................

A to navíc má své chyby, jako ostatně každý, ale především: Čelá nemilosrdné mediální masáži za každý výrok, kdy má třeba i pravdu, ale pokrytečtí novináři z toho vypíchnou jeden bod, který překroutí a rozmáznou.

5 0
možnosti
SB

Též ji tomuto článku dávám.

3 0
možnosti
OP

Strašné čtení v neděli ráno,slátanina těžko ověřitelných "faktů", co tím chtěl básník říci je mi nakonec záhadou, i když jeho špatně maskovanou komunistickou ideologii znám.

Nakonec mne tedy zaujala jen poslední věta . Škoda že to "lynčování" Kaddáfího také nerozvedl do detailů.

0 15
možnosti
JR

J47a71r83a 16R31a74n38k

18. 1. 2015 20:13

Mate pravdu, Oldrichu, ja se docetla k zle Americe a nechala jsem toho, islamisty nikde nikdo nechce, ale karikatury, ktere sem daval pan Olser take ne!!

0 0
možnosti
PD

Proti té zvýšené porodnosti se samozřejmě nijak argumentovat nedá, je jen otázka, proč tedy, když vy všichni vidíte to hrozné nebezpečí, s tím nezačnete něco dělat? Přece kdyby byť i jen každý druhý "bílý Evropanský pár" na to vlítnul a začal plodit, tak musíme muslimy převálcovat?

Ale zapomíná se na jeden důležitý a nezvratný fakt: Po dosažení kritické hranice (počtu, komplexnosti) se každý systém začne samovolně rozpadat.

Muslimů je víc než miliarda, ale dělí se na šiíty a sunnity. Evropští muslimové chodí moderně oblečení, používají moderní technologie, opíjejí se, užívají si - způsobem, který by v prapůvodní vlasti dost možná také skončil kamenováním.

Podívejte se, jak šíleně rozhádaná dokáže být "pravice" v Evropských zemích - každej egoistickej Klaus chce mít vlastní partaj, nedokáže se shodnout s nikým jiným. To samé se stane (a nejspíš už děje) i mezi muslimy, zatím je pohromadě drží jen strach z většiny.

Kdyby se muslimové stali většinou (nebo například významnou politickou silou), začnou se mezi sebou požírat úplně stejně, jako to dělají politici "nemuslimští".

=======

Ale budiž, předpokládejme, že se nic z toho nestane a přece jen muslimové vydrží pohromadě, stanou se většinou a ovládnou Evropu. NO A CO? Co přesně se změní pro běžného člověka? Vydrželi jsme 20+ let předstírat, že věříme v komunismus, jak těžké by bylo vydržet předstírat, že věříme v Alláha?

Oni totiž moc dobře vědí, že nemůžou uřezat hlavy stovkám milionům Evropanů. Takže si holt pořídíš novou "stranickou legitimaci" (je totiž úplně jedno, v kterého imaginárního přítele "věříš", křesťanství i islám jsou úplně stejné absurdní pohádky), a místo do kostela budeš chodit do mešity. Evropská ekonomika buď půjde tak totálně do pr..., že začneme chcípat hlady, nebo možná ne - možná se ukáže, že islám nějakým zázrakem nutí lidi k úspornosti, k omezení osobního ega, a že tedy pod ním můžeme úplně klidně koexistovat.

Bez vnějšího nepřítele bude islám nucen se zklidnit a posunout do budoucnosti. pokr

1 1
možnosti
PD

pokr.:

Uvědomte si, prosím, že doba největší křesťanské moci koreluje s obdobím temna, kdy křesťané vystupovali proti "vnějším nepřátelům"; jakmile tato hrozba pominula, nastal úpadek křesťanské moci, který si vynutil reformy, ale i tak se postupně svět sekularizoval. Holt už chyběl nějaký ten "boogeyman" (strašák), kterým by Vatikán dokázal ovečky udržet v lati. A s islámem to bude úplně stejné (ostatně, chování muslimských mladíků v Evropě už dnes jasně ukazuje, že jakmile nemají pevné pouto "s nebezpečnou pouští", okamžitě polevují ve své zbožnosti).

1 2
možnosti