Tyto volby znovu potvrdily, že přímá demokracie je ta nejhorší varianta,

alespoň u nás v Čechách. Stačí, aby jeden z nejméně důvěryhodných osob v zemi lidem pochleboval, sliboval jim, osočoval své kritiky a lid mu dal hlas, téměř třicetiprocentní

Lid dal hlas také extrémistovi, který svůj tým zahalil za bubáky – celkem něco přes 11% a rudá garda získala něco přes 7 procent. Sečteno, lid předurčil tuto zemi k podivnému experimentu téměř 50-ti procenty svých hlasů. Zatím nevíme, co se z toho vyklube, ale součinnost stávajícího, dílem politováníhodného, dílem zlotřilého prezidenta, taktéž zvoleného lidem, vyvolává oprávněnou obavu z velmi nechutného vývoje.

Do poštovních schránek přicházejí nyní občanům letáky z dílny Kanceláře Miloše Zemana „Ještě jeden životní příběh Miloše Zemana“s jeho životopisem, ve kterém jsou pochopitelně zviditelňovány hlavně údaje o tom, jak byl za totáče perzekuován. V r. 1968!!! se nacpal do KSČ a v r. 1970 ho z ní vyprali, protože i pro komouše bylo nad jejich síly zápasit s jeho škodolibostí, povýšeností, zákeřností. Jenže lidu obecnému takovéto chování vyhovuje, neboť se tak nenápadně legalizují i jejich nedostatky.

Zemanův leták obsahuje též petici na podporu jeho kandidatury na prezidenta. Mimo jiné v ní píší, že jeho kandidaturu mohou občané podpořit i v případě, že petičně podpořili i jiného kandidáta/y. Asi je to podle zákona, ale v reálu je to zoufalý guláš. Když podepíšu deset petic za zvolení deseti kandidátů – jaký to má smysl? Už mi tam chybí jen ta kobliha, potažmo deset koblih, pro které je lid ochoten prodat se ďáblu.

Pro přímou demokracii není tato země připravena. Je totiž vyprahlá, bez morálních tahounů a morálka je momentálně to poslední, co lid zajímá.

Tak co, nováčci ve Sněmovně, nemáte strach, že vás to semele? Držím vám, tedy těm, kteří hodláte sloužit zemi a občanům, palce!

Autor: Olga Pavlíková | pondělí 23.10.2017 12:34 | karma článku: 26,27 | přečteno: 1619x