Soudcovské hyeny

Žaluji na ty soudce, kteří 3 roky vyčkávali, aby nyní zasadili úder státnímu rozpočtu. Jejich mozky, orientované pouze na prachy, prachy, prachy, se soustředily na hledání mezírek v nedokonalosti lidského konání a ze škodolibé moci svých neodvolatelných rozhodnutí vytřískali maximum.

Slušný soudce, slušný státní zástupce se propadná hanbou nad hamižností svých kolegů. Slušní soudcové a slušní státní zástupcové totiž v tomto stavu převažují, ale veřejnost o nich ví málo.

Ti, kteří vyvinuli takové úsilí k získání zvýšení svých platů, dokonce retrospektivně za 3 roky zpět, jsou absolutní ubožáci. Na jejich stolech se vrší stohy nevyřešených případů a oni poukazují na personální podstav, nyní ukázali, co jsou zač. Spodina naší společnosti s vysokoškolským vzděláním, hamižní nenažranci. Jenže oni spokojeně předou, protože se domnívají, že jsou nepostižitelní.

Žádám, aby byla zveřejněna jména osob, kteří se zabývali problematikou zvýšení soudcovských a poslaneckých platů z důvodu jejich vlastního výkladu výpočtu platů oproti metodice MPSV, stejně tak jména rozhodců. Aby veřejnost, nejpravděpodobněji sociálně slabí, ti budou nejspíše následně kráceni, věděli, kdo jim jejich trápení způsobil.

Autor: Olga Pavlíková | pátek 30.1.2015 8:00 | karma článku: 31,18 | přečteno: 1008x