Škemrající europoslanci

129 převážně levicových europoslanců podepsalo dopis adresovaný Britům, aby neopouštěli EU a „vyhnuli se tak katastrofě spojené s brexitem“

Co je v dopise? Europoslanci orodují za mladé Brity a Evropany, kteří prý „ztratí příležitost žít, milovat a spolupracovat“, pokud k brexitu dojde. Společně jsme prý „silnější a můžeme společně budovat silnější Evropu“ (https://www.novinky.cz/domaci/334126-platy-europoslancu-to-je-uplne-jiny-svet.html)

Momentálně má EU 751 europoslanců, z toho je 73 z Británie. 1 mimobritských poslanců je tedy ochotná skučet, žadonit a útočit na city Britů, aby je neopouštěli, neboť co si pak bez nich počnou, že. Britové si odsouhlasili, byť těsně, brexit z pádných důvodů, kterými jsou vyděračské a autoritářské výklady demokracie v Unii. Bohužel, v době, kdy Británie na tento zlořád poukazovala, ji žádná země nepodpořila a nepřidala se k výzvě o nápravu. Kdyby se tak stalo, mohli jsme být nyní v procesu demokratizace Unie a možná by se ani nenarodil pojem brexit. Takže máslo na hlavě mají všichni europoslanci, i těchto 129 skučících a naprosto neschopných europoslanců, kteří se nejdříve téměř všichni přidali ke spílání a vyhrožování Britům poté, co padlo rozhodnutí pro brexit.

Žít, milovat a spolupracovat dokážou všichni lidé, kteří si mají co říci. Pokud dojde k brexitu, tento stav schopnosti soužití, spolupráce a vzájemných sympatií se nevypaří kvůli rozvodu, ale pouze a jenom v tom případě, že u vesla zůstanou neschopní lidé, kteří jako smečka buď štěkají a koušou nebo se plazí po břiše a skučí.

Evropští lídři mohou mít radost z takto degenerované skupiny auroposlanců, ti jim budou zobat z ruky, i kdyby se už zmítali v sítích práčníků.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Olga Pavlíková | neděle 13.1.2019 11:50 | karma článku: 32,96 | přečteno: 923x