Propaganda pracuje všude stejně a na stejných principech

  Směji se pobouřenému článku v S zprávách o tom, jak nevěrohodné informace podává ruská propaganda ruským občanům.

Nepochybně podává a nepochybně na již dávno vybroušených principech funkční propagandy.

V článku https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ruska-armadni-televize-vice-nez-25-tisic-lidi-vyslo-v-praze-do-ulic-aby-se-postavili-diktatu-bruselu-71060?dop-ab-variant=3&seq-no=1&source=hp se autorka rozhořčuje, že SPD svolala před eurovolbami v Praze demonstraci, která prý měla několik stovek účastníků, ale ruská propaganda uvedla, že se jednalo o 25 000 lidí, kteří demonstrovali proti Evropské unii.

Jak se ti eurohujeři bojí kritiky Evropské unie, je nanejvýš směšné. Namísto, aby se snažili o nápravu nesprávného nastavení této instituce, které se rozbujelo po výrazném převzetí moci v Unii Německem a Francií, kdy pravidla hry určují mocné korporace těchto a několika dalších zemí, vytrubují do světa své fejky o ruské propagandě. Ruská propaganda bezpochyby funguje na plné obrátky, ale největší kus protiunijní práce vykonávají právě tito nemakačenkové, kterým ten zpráchnivělý unijní systém vyhovuje a nic měnit nechtějí.

Goebels přivedl pravidla úderné propagandy k dokonalosti, Američané i Rusové si tato pravidla detailně prostudovali, nastudovali a do svých systému zavedli. Čeští propagandisté jsou čučkaři, ti dokážou jen mlet kolovrátkem o tom, co kde zachytí.

Domnívám se, že když už je dnes propaganda tak zprofanovaná a všeobecně profláknutá, přijde zase brzy čas na pravdivé informace, pokud nějaká politická parta bude chtít u voličů uspět. Tak ať se to stane hodně brzo, nejlépe už v těchto eurovolbách!

Autor: Olga Pavlíková | pátek 26.4.2019 13:47 | karma článku: 32,72 | přečteno: 949x