Proč je Německo pro Araby vyvolenou zemí?

Vyjímám z přeposlané zprávy: údajně hlavně proto, že v Německu mají nárok na státní příspěvek všechny náboženské obce.

Proto první věc, kterou muslimové udělají poté, co jsou ubytováni, je založení místní islámské obce. Tyto obce zakládají vzdělaní uprchlíci k tomuto účelu předurčení. Během tří let jejich existence pak mají tyto obce nárok na své zástupce v místním zastupitelstvu.

Zpráva dále uvádí, že Norsko a Švédsko i Francie jsou sice k jednotlivým uprchlíkům štědřejší, avšak nepodporují jejich náboženské obce:

-           v Německu má uprchlík týdně nárok na 150 EUR, dítě do 10 let na 50 EUR, do 18 let na 75 EUR. Tyto příspěvky Německo vyplácí jen rodinám, a to pouze po dobu 1 roku
 -          ve Švédsku je to 300 EUR na dospělého na týden, 250 EUR na dítě bez ohledu na věk. 
 -          ve Francii má uprchlík nárok na 230 EUR týdně, dítě 150 EUR týdně.

Švédsko i Francie navíc vyplácí příspěvky na bydlení (od 150 do 250 EUR měsíčně).

V Německu však existuje finanční podpora náboženských obcí etnických menšin, které mají (musí mít členskou základnu minimálně 50 osob) právo na státní příspěvek, který v základu činí 150,000 EUR ročně, ovšem na základě vlastní aktivity a počtu členů mohou na základě dotačních titulů získat automaticky nárok na čerpání dalších 400,000 EUR ročně. Pokud obec a počet členů přesáhne 1 000 osob, stává se obec příspěvkovou organizací státu a má právo na 2.5 milionu EUR ročně na svůj provoz. Islámské obce poté tyto peníze rozdělují jako charita mezi své členy a rodiny, čímž si je zavazují. Tuto metodiku také používá v Libanonu Hizballáh, který peníze od Libanonské vlády přerozděluje mezi své členy, obvykle nejchudší lidi, provozuje z nich nemocnice a soukromé náboženské školy.Stejně tak provozují v Německu velké islámské obce školy a nemocnice, dotují chudé islámské rodiny (což znamená prakticky všechny), ale jejich děti musí chodit do modlitebních škol a tím si obec tyto děti zavazuje a vychová je podle islámského učení. Islámské obce však svým členům neříkají, že to jsou peníze z německého státního rozpočtu, ale že to jsou peníze obce a ty peníze chudým muslimům rozdávají jménem Proroka Mohameda. Když potom děti vyrostou, vděčí za všechno (za jídlo, lékařskou péči i vzdělání) islámské obci a Prorokovi. A ty děti jsou potom připraveny vykonat cokoliv ve prospěch obce nebo Proroka.

To je asi pravý důvod, proč islamisté chtějí do Německa, a kdyby Německo ukončilo podporu náboženských obcí menšin, tolik migrantů by se tam nevalilo.

Co je však pro mne úplně nepředstavitelné je, že si Německo přímo uvnitř sama sebe buduje svůj Islámský stát, pokud je tato informace pravdivá.
 

Autor: Olga Pavlíková | středa 14.10.2015 11:11 | karma článku: 36,44 | přečteno: 1895x