Podle Reuters prý ČR zachází s uprchlíky hrubě

Jestli ti uprchlíci prchají před válkou, rádi posedí i těch 40 dní v žiletkovým drátem zaploceném areálu. Jenže oni jedou povětšinou vyžírat do bohatých západních zemí. Udatný Reuters si jich pár odchytnul a nahodil jim udičku,

aby na Česko žalovali. Zjevně dostali zadání, aby vytvořili mezinárodní ostudu.

Migranti si prý stěžují, že je pro ně málo sociálních pracovníků, lékařů, zdravotnických pracovníků, tlumočníků. Za sanitku si musel syn kterési syrské rodiny platit. Mě ta německá blbost až bolí. Pokud se ekonomičtí migranti s ČR předem domluví, že budou průběžně procházet zemí v počtu denně např. 1000 osob, budou mít patřičné doklady a budou se chovat slušně, policie si jich nevšimne a možná se pouze organizačně zasadí o to, aby spoje do Německa jezdily přesně a v dostatečném počtu. Lékaře a zdravotnický personál nám odsávají především Němci, teď se ale mají naši zbylí zdravotníci vykašlat na místní obyvatelstvo a věnovat se s láskou a péčí ekonomickým spekulantům. Z ničeho nic nám také stát poshání a zaplatí desítky tlumočníků, jen tak z plezíru, že je v zemi rušno.

Ti, co nemají řádné doklady patří za katr, tam totiž patří kdokoliv, kdo doklady nemá, Hotentot nebo Sasík. Každý Čech, který se dostane za katr v cizině, si za lékařské služby musí platit, proč by tomu tak nemělo být u Syřana v Česku. Navíc, rodiče, kteří nemocného kluka táhnou přes půl Evropy (bez dokladů!!!), jsou hodně podezřelí a pro ty by byl Barnevern nejlepší školou.

Katr je katr, takže peníze a mobily se prostě a jednoduše odebírají - padni komu padni, evidují a při propuštění vracejí. V článku v Novinkách http://www.novinky.cz/domaci/383758-reuters-ceska-republika-zachazi-s-uprchliky-drsne.html se dále zmiňují, že ministr Chovanec cosi přiznává, že nemáme zajištěno to a ono a prý nejsme xenofobní země. Už by bylo na čase hrdě říci, že xenofobní země jsme, že se totiž průšvihů, které běženci přinášejí, bojíme. A pokud dodržujeme naše i evropské zákony, které jsme přijali, nemáme důvod se krčit či nechat na sebe plivat. Je nejvyšší čas jít do ofenzívy a oficiálně pojmenovat všechny nesmysly, které blázni bruselští prosazují. Je nejvyšší čas v této ofenzívě vystrčit růžky a sdělit jim, že pokud budou ždímat své hrobařské požadavky násilnicky z každé země, jsou pro tyto země únikové cesty vedoucí ven z unie. Neměli bychom totiž jít řeckou cestou, cestou, kdy se Řecko stalo trvalým ekonomickým a v jádru i politickým vazalem Německa.

 

 

Autor: Olga Pavlíková | neděle 18.10.2015 16:35 | karma článku: 42,77 | přečteno: 2164x