Pasti mocných

Do pastí se v civilizované společnosti chytat nesmí, je to zákonem zakázané a provinilec, který nastraží past, či pasti, je trestně stíhán.

Mocní, kteří hypnotizují společnost svými protichůdnými nařízeními a vhánějí ji tak do konfrontací, si mnou ruce, jejich pasti nejsou technickým zařízením, ale o to snáze zraňují i zabíjejí.

Prý se doktoři přou tentokrát o to, kdy je vhodné očkovat nedonošené novorozence. Chce se mi zvracet. Tyto vypiplané děti, u kterých bylo vloženo mnoho energie k jejich přežití jak ošetřujícím personálem, tak jejich rodinami, se v určité chvíli stanou kuřaty na hřadách, které se nabodají nějakými preparáty, protože nějaký Pohůnek Mendelho si na tom nahoní jméno a prestiž. Tento Pohůnek je ve skutečnosti vyslancem farmaceutické lobby, která na základě zkušeností z minulých let zjistila, že davy jsou tak neskutečně manipulovatelné, že je to až k smíchu. 

Existuje video z reálného semináře farmaceutické firmy o tom, jak mají lékaři dělat výzkumy. Přednášející lékaře nabádá, aby vyselektovali takovou část populace, na které nějaký preparát zkoumají, kdy nedochází k negativním účinkům. Když například zjistí že preparát způsobuje u žen mezi 20 a 30 lety nějaké nesrovnalosti, svůj výzkum postaví na věkové kategorii 35 a více let, omašlí ho exotickými sděleními prošpikovanými vyhrůžkami (kdo to nebude užívat zahrává si se zdravím, nebudeš-li tím cpát své děti, ohrožuješ celou společnost).

Ústavní soud rozhodl, že jesle a školky nemusí přijímat neočkované děti. Tímto nám Ústavní soud ústavně sdělil, že vlastně očkování je na nic, protože očkované děti by mohly být nakaženy neočkovanými. Není to legrační?

Milí čtenáři, tento trend nemůžeme akceptovat. Trend zneprávňování svéprávných lidí je to nejhorší, co se nám může přihodit, je to horší než válka, v té se lidé mohou legálně bránit. Uvědomme si, kam nás lobbistické zájmy nejrůznějších společností vlečou, mluvme o těchto souvislostech všude, kde je to možné, nebuďme pasivní. Nedávejme si oprátku, pokud nás dostihnou při užívání masti z mariány a budou nás chtít za to soudit, suďme my je. Oni jsou totiž tím zlem, oni nastražili svoje zrádné pasti.

Autor: Olga Pavlíková | pátek 6.3.2015 17:59 | karma článku: 14,77 | přečteno: 467x