"Pane premiére, stává se z vás zrádce naší země

Zřejmě jste dostal na váš nový, lépe zabezpečený mail, než ten předchozí, zprávu nebo více zpráv, jak má vypadat vaše prohlášení před čtvrtečním příjezdem německé kancléřky.

Možná, že ten kanál, který vás zásobuje pokyny, nebyl elektronický, ale to je jedno. Podstatné je, že jste velvyslancům a tedy i do médií sdělil, že „bez společné evropské armády se neobejdeme“. Nejspíš jste tím „my“ myslel německou kancléřku s jejími přisluhovači, mezi které jste se už oficiálně zařadil.

Zřejmě vůbec nechápete, jak se dnešní velká politika řídí. Mocní tohoto světa totiž čekají na příležitost a pak tu příležitost velmi efektivně popostrčí. O společnou evropskou armádu usilují bruselští již několik let, ale nepodařilo se jim to protlačit k realizaci. Nyní je skvělá příležitost tuto šílenost prosadit díky uprchlické krizi prostřednictvím vás – představte si to – vy budete ten první aktivní, který bude pět ódy na společnou evropskou armádu. Víte vy vůbec, o co se jedná? Dokážete pochopit, že pokud by se zformovala společná evropská armáda, už by ze suverénních států nic nezbylo? Kdo by asi tak té armádě velel? Kdokoliv, koho by tam EU dosadila, by byl jejich loutkou, která by plnila pokyny několika lobbyistických firem, především těch, co vyrábějí cokoliv ve prospěch válek. A že by mezi lobbyisty  převládaly německé a zaoceánské firmy, na to můžete vzít jed. Že by vám snad paní kancléřka takový post nabídla? Faustův příběh neznáte?

Ochrana evropských hranic vojenskou silou je nezbytná, o tom už téměř nikdo nepochybuje. Na ochranu hranic vyčlenění vojáci musí být pod jednotným velením, to je také jasné. Jenže podstatné je, že tato armáda může plnit jediný úkol, a to ochranu vnějších hranic EU a absolutně nic jiného.

Protože jde o velmi závažnou věc, uvádím tento text také v mém blogu pro čtenáře Idnes."

No a pak už tam je jenom podpis a přání, aby se pan premiér probudil

Autor: Olga Pavlíková | pondělí 22.8.2016 12:07 | karma článku: 42,05 | přečteno: 2280x