Neví si s poctivcem rady, tak zaříznou celý útvar

Tzv. reforma policie, která má evidentně jeden hlavní úkol, a to zbavit se houževnatého a nezkorumpovatelného Roberta Šlachty a jeho kolegů, byla oznámena včera veřejnosti a zřejmě až včera i zaměstnancům ÚOOZ.

Dnes reaguje 17 vedoucích pracovníků ÚOOZ výpovědí. Nic jiného jim totiž nezbývá, když se na této reformě absolutně nepodíleli, byť se jedná o vysoce specializované pracoviště. Opoziční smlouva zkrátka stále funguje, stejně tak nepřerušeně funguje napojení politických „špiček“ na organizovaný i neorganizovaný zločin. A vypadá to, že očistě této země oddaní policisté ÚOOZ se přiblížili k takovým  zdrojům, které by mohly krutě zasáhnout naše nechvalně známé politické matadory i jejich kámoše z byznysu. A tak narychlo upekli tuto lumpárnu.

Výrok Tuhého, že „pro všechny se najde místo“, je opravdu nechutný. Takového čističe bot nebo svačinářku budou v tom Práglu samozřejmě také potřebovat, takže nelže. Pro pragocentristy je zásadní, mít to všechno pěkně pod drobnohledem, šéfováním pověřit své manipulovatelné lokaje a zase budou moci vesele řádit.

Hanba, velká hanba všem, kteří se na této lumpárně podílejí. Nějak jim asi nedochází, že iniciátorům poletí po této frašce preference pěkně s kopce a Babiš z toho bude mít jen prospěch.

Autor: Olga Pavlíková | čtvrtek 9.6.2016 19:28 | karma článku: 37,54 | přečteno: 1428x