Nenechme se vyprovokovat k neoprávněnému násilí na imigrantech

Zprávy uvádějí, že již několik imigrantů žijících a pracujících v Česku zažilo ničím neopodstatněné nadávky a vyhrůžky a zatím slovně jsou napadány i jejich děti.

Podobným aktuálním tématem je vypořádávání se s divokým odsunem 650 tisíc Němců po válce, které mnohde proběhlo zběsile a krutě, včetně znásilňování německých žen a dívek a včetně vraždění těch, kteří se na pochodech nakazili infekčními nemocemi a vysíleni nemohli dál. V Ústí rozvášněný dav házel desítky německých starců, žen a děti do Labe, v Pohořelicích Češi zavraždili několik tisíc lidí, známé jsou Švédské šance na Přerovsku, kde zfanatizovaní ozbrojenci vyvraždili děti zabitých Němců - takových míst se nachází v Česku mnoho a až nyní si Češi začínají uvědomovat, že zlo se nachází všude, kde se převládne fanatismus před rozumem.

Mějme se proto na pozoru, abychom neopakovali chyby svých předků (někteří účastníci těchto aktů pomsty jsou stále mezi námi). Lidé, kteří snadno vzplanou nenávistí proti komukoliv a strhávají davy, se nacházejí v každé populaci. V každé populaci se však nacházejí také lidé s rozvahou a měli bychom si uvědomit, že tito lidé převažují. Je ale nezbytné, aby v případě potřeby vystoupili z davu a svoje postoje aktivně vyjádřili v zárodku dění, protože zmanipulovaný dav je lavina, která se již nedá zastavit, leda násilím.

Česká policie i vláda budou mít s migranty v následujících měsících hodně práce, mnozí z běženců jsou nežádoucími elementy a bude docházet k jejich vyhošťování. Čeští občané by měli zklidnit horkou krev a měli by se učit oddělovat zrno od plev. Nadávky a vyhrožování lidem s exotickým vzhledem jsou naší ostudou a je na nás, abychom se důstojně vypořádali s těmi, kdo z frustrace z vlastní neproduktivnosti obracejí svoji zlost proti módní vybrané skupině, v současnosti tedy proti muslimům a černochům. 

 

Autor: Olga Pavlíková | sobota 1.8.2015 16:46 | karma článku: 16,48 | přečteno: 1061x