Nemilej premiére Babiši

Na Slovensku jste také dokazoval prostřednictvím dvou vašich estébáckých spolupracovníků, že jste nevinnej. Na podruhé vám prokázali, že spolupracovníkem s STB jste byl.

Teď jste si vašimi povědomými metodami zařídil, aby státní zástupce v poslední vteřince otočil a vaši kauzu Čapí hnízdo zlikvidoval zametením pod koberec. Zároveň vyhrožujete, že pokud se dostanete před soud, budou za vaše blaho demonstrace. Dnešní zpráva o postupu státního zástupce byla pro národ velké zklamání, vaše vyhrůžka, týkající se demonstrace za vaše koblihy, státní a evropské dotace pro vaše firmy a likvidaci těch, co do vás vidí,  ten smutek odvanula. Opravdu, ale opravdu si přeji, abyste se dostal před soud nejen pro vaše čachry, ale také chci vidět ty zástupy demonstrantů, kteří se za vás bijí. Pokud vy spojujete rozhodnutí státního zástupce s ovlivněním Milionem chvilek, pouze dokazujete za prvé, co si představujete pod pojmem justice a za druhé, jaký obrovský strach z tohoto uskupení máte. A máte ho právem. Celé toto vaše extempore nás varuje před tím, abychom se velmi naléhavě chránili před metodami, jakými postupovali vaši chlebodárci před rokem 1989. Návrat těchto metod se vám nepodaří, už se jen zamotáváte v sítích, které jste si sám uskal.

P.S.: tak nějak už je jasno v tom, co vám slíbil prezident v rámci tahanice o ministra kultury - on ten slib evidentně dodržel.

Důležité články o vašich myšlenkových pochodech pro paměť:

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/babis-zahajeni-skolniho-roku-capi-hnizdo.A190902_105158_domaci_zaz

https://www.novinky.cz/domaci/clanek/babis-otevira-skolu-v-rudne-40295089

 

 

Autor: Olga Pavlíková | pondělí 2.9.2019 14:29 | karma článku: 31,30 | přečteno: 1411x