Muži jsou různí. Pár procent z nich se potřebuje trvale rvát

Proč s tím EU nic nedělá? Právě v Idnes napsali, že v Itálii řeší navrátilce z Donbasu, a že mezi nimi jsou i známe tváře.

Odsuzujeme kde koho. Přitom nám uniká, že všichni lidé jsou nějak vybaveni, a to jak geneticky, tak výchovným prostředím a když dospějí, změní své chování pouze z vlastního t¨rozhodnutí. Žádná převýchova dospělého člověka nenapraví, maximálně pokřiví. Pak se může jevit jako beránek, jenže v beránkovi to jednou bouchne a dochází ke tragédiím.

Pár procent mužů vybavených přebytkem testosteronu, na některé z nich si navíc jejich vychovatelé neudělali čas, ale poskytli jim náhradou materiální blahobyt, se pere se svojí fyzickou energií a když se naskytne příležitost ala Donbas, která nabídne boj, zbraně, chlapáctví, vyrazí za dobrodružstvím. Dobrodružství nějak skončí, chlapáci, kteří páchali zločiny, se vrací domů a společnost žasne, kdo všechno se do těch zločinů angažoval.

Bylo to tak vždy a bude to i nadále. Tito divoši by měli mít zkrátka příležitost vyhledávat se navzájem, prát se, dobít se do krve, protože oni to bytostně potřebují. Porno prý tlumí násilnické sklony sexuálních deviantů. Podobnou pomůcku k vybití násilnické energie by měli mít i bojechtiví chlapi. Arény bez diváků, žádné sázky ani vyhlašování vítězů, jen hodně místa a stejně naladění protivníci, kteří se potřebují rvát. No a nějaký ten polní felčar.

Obávám se, že metrosexuálštíí bruselští úředníci by po přečtení tohoto blogu pouze nevěřícně kouleli očima, neboť návrh na zřízení bezpečných  kolbišť pro válečníky nemá žádný lobbyistický potenciál, takže ho předkládám pouze místním čtenářům pro pobavení.

O navrátilcích z Donbasu píšou v článku https://zpravy.idnes.cz/italie-policie-soudy-zatykani-bojovnici-donbas-ukrajina-pkw-/zahranicni.aspx?c=A180808_144721_zahranicni_kha

Autor: Olga Pavlíková | čtvrtek 9.8.2018 22:48 | karma článku: 18,82 | přečteno: 792x