Migranti předstírající v Německu úklid po povodních

To není pobuřující, nýbrž osvobozující zpráva. Protože ta smečka multikuturalistů opět předvedla, jak je pokleslá.

Na veřejném prostranství a se souhlasem starosty rozházeli povodní poničené a již uklizené krámy z kontejnerů, přidali pár koleček bláta, kluky migrantský trochu umatlali a „za hudby z jejich mobilů“ ku předu levá, zpátky ni krok, natáčela rakouská televize pilné mladíky jak se sami vrhají vstříc živlům, aby zachránili poničené německé městečko Gmünd. Kdeže nějací místní občané či obětaví aktivisté, pouze odhodlaní migranti měli figurovat v tendenční reportáži.

Za každou takovou trapnou zprávu dík. Protože je ještě pořád příliš mnoho euroobčanů, kteří se nechtějí vzdát svého snu o tom, jak zachraňují potřebné. A tento malý příběh jim může napomoci zamyslet se nad tím, o jak podvodnou šaškárnu se jedná. Jen mě mate, že když ti reportéři vytvořili tento scénář, vůbec se neohlíželi na místní obyvatele, že je na jedné straně hrubě pokořují a na druhé straně, že se sami totálně znemožňují. A jsme u jádra věci: multikuturalisté a myslet na druhé, resp. elementárně myslet, se totiž neslučuje dohromady.

Komentář ke zprávě http://zpravy.idnes.cz/falesny-uklid-po-povodnich-v-televizi-dxp-/zahranicni.aspx?c=A160606_123546_zahranicni_mlb

Autor: Olga Pavlíková | pondělí 6.6.2016 17:32 | karma článku: 42,42 | přečteno: 2481x