Merkelová, doufám, že vaše píseň je labutí

Opět apeluje na „spravedlivé rozdělení uprchlíků“, těch, které si do Evropy sama pozvala a kteří už vraždí ve velkém nejen v uprchlických táborech, ale i na veřejnosti.

Jenže jsou země, které si díky svému dodržování evropských azylových zákonů uchovaly stabilitu, a to paní Merkelovou dráždí.

Proč Němci pořád k této psychicky narušené osobě vzhlížejí? Politologové předpokládají, že současnou zapeklitou situaci nechce žádný perspektivní politik řešit a v kombinaci s leností a spoléháním se na vůdce se zřejmě prodlužuje prokletí německé země.

Ostatní země jsou ale na tom stejně, nikdo Merkelové nepředkládá politické korektnosti zbavená fakta, všichni jen kolem ní opatrně našlapují a vyčkávají, jak se to vyvine a oni zůstanou u koryt.

Merkelovou časem čekají jednání s hulvátem Trumpem a zcela jistě se teď snaží shromáždit kolem sebe co nejvíce příznivců, protože setkání s tímto pánem nebude žádná selanka. Příznivci Merkelové by si měli uvědomit, že je tato ženština vtahuje do svých sítí, ze kterých není úniku. Kydy o povinné solidaritě se stovkami tisíc ekonomických běženců jsou farizejství prvního řádu, když jsou na světě více než dvě miliardy lidí, kteří žijí na hranici smrti.

Až Merkelboys postaví před soud všechny pašeráky, kteří operují ve službách amerických a saudských miliardářů, to bude jiná písnička, jenže toto je jen sen z říše pohádek.

Trump je monstrum. Co však má šanci převálcovat Merkelmonstrum, než ještě uřvanější monstrum? Kdyby to všechno nebylo k pláči, je to vlastně velká sranda..

Více v článku http://zpravy.idnes.cz/migrace-merkelova-solidarita-djo-/zahranicni.aspx?c=A170128_141103_zahranicni_aba

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Olga Pavlíková | sobota 28.1.2017 16:06 | karma článku: 38,36 | přečteno: 1929x