Měli jsme různé prezidenty, teď máme jednoho zoufale mstivého

Zeman se pomstí hejtmanům. Ti, kteří spekulují o zbytečných nákladech za jeho spanilé jízdy po krajích „potrestá“ tak, že příslušný kraj zasklí.

V každém kraji má Zeman nějaké stoupence, ale ti teď ostrouhají, protože Zeman do jejich kraje nepřijede. Tak jsem zvědavá, zda tito ošizení voliči začnou demonstrovat proti svým hejtmanům a budou po nich požadovat, aby přehodnotili své krkounské stanovisko a Zemana dodatečně pokorně pozvali i s celým jeho panským konvojem a znovu  je hostili na účet krácení potřebných krajských výdajů.

Lidem s poruchami osobnosti se ve stáru obvykle tyto poruchy zhoršují. V diskusi k článku https://zpravy.idnes.cz/zeman-prezident-kraj-vyjezd-navsteva-d80-/domaci.aspx?c=A180321_090917_domaci_vitm kdosi poznamenává, že Zeman až tak letitý stařec není. Jenže lidé jsou staří hlavně podle toho, jak stárne jejich duše a ta Zemanova je opravdu vetchá. Duše čiperná totiž mimo jiné také zvažuje, jaký vliv bude mít její chování na úsudek okolí a to okolí reaguje na Zemana buď zděšeně nebo s naprostým odsudkem. Takže, pane Zemane, do dějin se průběžně zapisujete všelijak nepěkně, a tato epizoda se jeví býti korunou vaší mstivosti. Nebo snad máte v zásobě ještě další?

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Olga Pavlíková | středa 21.3.2018 14:18 | karma článku: 35,32 | přečteno: 1571x