Malta vrací na jednací stůl uprchlické kvóty

  Angela i Junker dostávají oddechový čas v podobě převzetí předsednictví EU Maltou. Naštěstí je půlrok předsednictví každé země jen jakási krátká epizoda pro předsedající zemi a s ohledem na těžkopádnost molochu EU se zřejmě nic

nezmění.

Přesto už by bylo opravdu žádoucí, aby se naši představitelé nekorektně rozhýbali a stejně tak nekorektně vystavili všem vítačům účet za vše, co Evropským zemím nekontrolovaný příval ekonomických běženců přinesl.

Vždyť ty vítací země absolutně nedodržovaly, dokonce dodnes nedodržují evropské bezpečnostní směrnice o zacházení s cizími státními příslušníky. Nad bezpečností občanů vlastního státu a celého evropského společenství  postavili evropští politikové pseudohumanitní představy, že když členům nenávistného náboženství zajistí bezpracný královský příjem, vybaví je osobními elektronickými vymoženostmi, postaví jim síť mešit, zdegenerují vlastní školství, dokonce i vlastní právní řád, že nastane ráj na zemi a z nenávistného národa se stanou milující beránci. Nic z toho se nestalo a stát nemůže, protože nenávistnou duši peníze nezmění. Existuje jakýsi směšný pokus o dělení na tzv. umírněné muslimy a radikály, jenže hranice mezi nimi je jen ta, že hrdlořezem nemůže být každý, ne každý to dokáže. Ten, který to nedokáže, vytváří neproniknutelné zázemí a je součástí jednoznačného úsilí svého kmene ovládnout nové území.

Vystavte účet, pane Chovanče, Sobotko, atd. všem vítacím zemím. Uveďte, které evropské zákony či směrnice vítači nedodržují a uveďte, jaké jsou v nich nastaveny sankce za překračování. Požadujte řádné sankční řízení, požadujte osobní odpovědnost. Spočítejte všechny útoky v evropských vítacích městech a spočítejte jejich oběti. Toto vše přece nepadá na hlavy těch států, které kvóty odmítají a striktně dodržují azylové zákony. Toto vše naopak padá na hlavy těch, kteří pohrdli evropským právem a svévolně si vytvořili právo Merkel/Juncker/další bezohlední škůdci. Jděte do útoku, už je toho příliš.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Olga Pavlíková | čtvrtek 26.1.2017 9:50 | karma článku: 35,61 | přečteno: 890x