Malí nevychovanci

Na Idnes ukázka z Francie, jak dal řidič autobusu pohlavek nadávajícímu  děcku, které ohrozilo dopravu, ale namísto uvědomění si, že díky pohotovosti řidiče žije, byl chlapec na řidiče sprostý.

Matka kluka podala na řidiče stížnost, zaměstnavatel i starosta obce věc řeší jako přestupek hodný odsouzení. Lidé ovšem, kteří shlédli video, natočené někým při činu, dokázali posoudit právo a fandí řidiči. Lidé naštěstí ještě nejsou úplní magoři, i když mnozí rodiče, přesvědčení o nedotknutelnosti svých nevychovaných spratků, už magoři jsou.

V novinkách jiné video, jak se čílí malý kluk v autě, když mu matka oznámí, že bude mít třetího sourozence. Video prý pobavilo stovky tisíc lidí, když děcko s tvrdýma očima vykřikovalo na matku, že je tady přece on a trpí, když pláče jeho malá sestřička, tudíž si rozhodně nepřeje dalšího fakana v rodině. Chlapeček s vyřídilkou pavlačové drbny je jedna, možná legrační stránka věci, „svatá“ trpělivost jeho matky je ovšem stránka druhá. Nevyužila příležitost, aby s chlapcem rozmlouvala o tom, že umění vyrovnat se s malými potížemi pomůže člověku být velkým. Namísto toho točila tento moment na kameru, aby se s ním následně chlubila na sociální síti, což je zřejmě nejdůležitější počin dne mnoha matek.

Jak budou tyto dnes naprosto nevychované děti vychovávat za pár let děti své, si nedovedu představit. Možná, že nebudou chtít mít žádné, protože jsou vlastní nevýchovou připravovány na bezbřehé sobectví. Ty děti za svou nevychovu nemohou, toto mají na svědomí současníci, kteří dokázali nemožné. Namísto kultivace výchovných postupů je postavili na hlavu a již dnes mají na svědomí vymírání tzv. civilizované populace. I když, civilizace, která tvrdí, že dítě má vychovávat dospělé, je vlastně hodná zániku.

Zdroje:

https://zpravy.idnes.cz/ridic-autobusu-dal-facku-skolakovi-byl-drzy-petice-internet-pl2-/zahranicni.aspx?c=A180921_175847_zahranicni_kha

https://www.super.cz/591602-jsem-tehotna-rekla-mama-malemu-synkovi-jeho-nesouhlasne-reakce-a-vyridilka-uz-pobavily-stovky-tisic-lidi.htmlhttps://www.super.cz/591602-jsem-tehotna-rekla-mama-malemu-synkovi-jeho-nesouhlasne-reakce-a-vyridilka-uz-pobavily-stovky-tisic-lidi.html

Autor: Olga Pavlíková | sobota 22.9.2018 11:47 | karma článku: 45,03 | přečteno: 7609x