Macron je služebník zla

Jestli je jím vědomě, nebo to ještě neví, nevím ani já. Každopádně, namísto aby se na začátku své nečekané hvězdné kariéry staral o průšvihy ve své zemi, na summitu v Bruseli zuřivě vycenil tesáky na východoevropské země.

A takový přístup by měl být pro všechny varováním. Doma má vysokou nezaměstnanost, stupidně zkrácenou pracovní dobu, zemědělství postavené na dotacích, nikoliv na umu, lid připravený stávkovat proti jakémukoliv rozumnému návrhu, nacionalismus k pohledání, spoustu nebezpečných sídel okupovaných migranty a nemálo tragických událostí souvisejících s terorismem a on si otvírá zobák na země, které si vyhrazují právo na svobodné rozhodování o poměrech ve své zemi.

To, že se takto v Bruseli vymezil, signalizuje velmi nebezpečnou skutečnost - signál o ní výstražně blikal již v jeho volební kampani. Zdá se totiž , že on je instalován coby Satan neboli Světlonoš té skryté skupiny hráčů, kteří islamizaci Evropy a posléze celé planety dlouhodobě plánují a nehodlají se této vize vzdát. Protože kdyby tomu tak nebylo, napřed by se pilně vzdělával, srovnával a navrhoval rozumné změny ve francouzském prostoru a souběžně s tím by se poctivě rozhlížel po evropském společenství.

S takovými nelze vyjednávat, domnívat se, že něco pochopí, takové je nutno ihned na počátku tvrdě odmítnout a snažit se o to, aby se co nejdřív provalila jeho příslušnost k plánovačům celosvětové zkázy.

Reaguji na článek http://zpravy.idnes.cz/macron-eu-summit-migrace-sobotka-orban-dhx-/zahranicni.aspx?c=A170623_093932_zahranicni_aha

Autor: Olga Pavlíková | pátek 23.6.2017 11:33 | karma článku: 42,38 | přečteno: 1860x