Lidi, uznejte přece, že to má Benešová těžký

Před vánocemi nás v pořadu Otázky V. Moravce oslnila ministryně pro místní rozvoj Dostálová, dnes jsme měli tu vzácnou příležitost zírat na pavlač ministryně spravedlnosti Benešové.

Jenže málokdo je ochoten připustit, jak to má tato těžká váha těžký. Jejím hlavním úkolem je opatrně a nenápadně zametat Burešovy hanebnosti pod koberec, ale copak to je vůbec v lidských silách? Když je tolik důkazů, dokonce argumentačně podepřených z dozorových orgánů EU? Když jí v cestě stojí opravdové kapacity v oboru, jakými jsou Lenka Bradáčová či Vladimír Zeman? Když dokonce proti jejímu dosazení na ministerské křeslo vyšlo do ulic víc než 250 tisíc lidí a nepřátelští zpravodajové ji sledují na každém kroku? Když ji v přímém přenosu OVM další účastníci debaty usvědčí z neznalosti vlastní agendy, neschopnosti se v ní orientovat a donutí ji k příslibu si došlápnout na původce chlíva v legislativní radě vlády? Lidi, copak nechápete, že ji možná ještě dnes zpucuje Bureš a zítra prezident? Vždyť ona dělá a vymýšlí lsti na obranu vůdce na plné obrátky, akorát to nepřátelské ovzduší ji tu obětavou práci tolik hatí. Navíc, ona má za úkol neprovést žádnou neodpustitelnou hloupost, aby se na spravedlnosti udržela, kdo jiný by byl místo ní ochoten hasit tak ožehavý požár.

Lidičky, mějme pochopení pro roli paní Benešové v těchto dobách a dál tepejme všechny nepravosti z její dílny. Ono má její působení už nyní podobu s čepičkou a rolničkami.

O tom, že Vrchní státní zastupitelství dle Benešové selhalo v kauze Čapí hnízdo, píšou v článku https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/benesova-bradacova-statni-zastupitelstvi-kauze-capi-hnizdo-andrej-babis.A200105_115925_domaci_kuce . Stojí za to nahlédnout do diskuse, co si o této blamáži myslí běžní občané.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Olga Pavlíková | neděle 5.1.2020 18:33 | karma článku: 27,92 | přečteno: 1365x