Koblihářům

Oficiálně z EK potvrzeno, Bureš je ve střetu zájmů. Všichni to dávno víme, i kobliháři to ví, ale evidentně jim vyhovuje, že tuto zemi ovládá lhář a podvodník.

Zpráva Evropské komise byla údajně hotová před eurovolbami  a člověka automaticky  napadne – jak to Bureš zařídil, že zpráva nepřišla včas. Ať si to zařídil nebo ne, teď je to o jeho voličích. Pokud ho budou i nadále podporovat, jsou především oni zodpovědní za již oficiální průnik komančů do vlády, za průšvihy ve státním rozpočtu, za stav, kdy justice se stává hříčkou v rukách jednoho exkomunistického šíbra a jednoho mstivého exkomunistického zaprodance komukoliv, kdo mu dává iluzi o jeho mocenském vlivu.

Kobliháři, je vás příliš a ukazuje se, že to není jen české specifikum, že prostě lid inklinuje k víře lhářům a podvodníkům a jejich lži a podvody jim připadají pro jejich životy méně složité, než zajímat se o dopady těchto lží a podvodů na budoucnost.

Takže, kobliháři, po lopatě. Druhý největší pracháč v republice vám z evropských peněz odkrajuje dotace, které mohly být použity pro řešení vašich problémů ve vašich regionech. Bureš si je ovšem přesměroval do svěřenským fondem spravovaného Agrofertu, jehož veškeré zisky náleží jeho osobě. Jako přičinlivý exkomunistický šíbr se postupně stal pracháčem, pak objevil kouzlo politické moci a jeho hamižnost se překlopila do chorobné hrabivosti. Prachy, které si od r. 2018 neoprávněně nahrabal, bude muset Česká republika, tedy i vy, kobliháři, vracet. Proboha, kobliháři, když vás nezajímá morálka, alespoň ty vaše prachy by vám měly otevřít oči!

Komentář ke zprávě EK o Burešově střetu zájmů, popsaném např. v článku https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/agrofert-stret-zajmu-andrej-babis-evropska-komise-vazby-dotace.A190531_093856_domaci_elka

Autor: Olga Pavlíková | pátek 31.5.2019 11:06 | karma článku: 36,25 | přečteno: 1783x