Islamizace planety v ohrožení?

Vysoký komisař pro lidská práva Zaid Husajn označil českého prezidenta Miloše Zemana za demagoga, populistu a politického fantastu.

Podobně odsoudil amerického prezidentského kandidáta Donalda Trumpa, slovenského premiéra Roberta Fica, maďarského premiéra Viktora Orbána, rakouského prezidentského kandidáta Roberta Hofera, Francouzsku Le Pen, Brita Nigela Farage a především nizozemského politika Gerta Wilderse, všem pak přisoudil společné postoje s DAIŠ, tedy s islámským státem. Ve svém prohlášení uvádí, že ho adresuje především Geertu Wildersovi, jeho pomocníkům a samozřejmě všem, kteří ho mají rádi –populistům, demagogům a politickým fantastům. Protože je jasné, že těmito nadávkami častoval všechny antimultikuturalisty, adresoval toto prohlášení i mě a devadesáti procentům mých českých spoluobčanů. Kdyby se jednalo jen o mně, mávla bych rukou a řekla si „blbeček“ Jenže tato osoba, kterou neodpovědní a řádně podplacení světoví politici vynesli až na post vysokého komisaře pro lidská práva v OSN, slouží arabským cílům, kterými jsou zaplavení všech kontinentů islámem a následnou světovládu islámu.

Pro tuto chvíli ale stop emocím a krátké stanovisko k Husajnovu postoji uvedeném v článku https://www.novinky.cz/zahranicni/413831-zeman-je-populista-a-pouziva-stejne-metody-jako-islamsky-stat-rekl-komisar-osn.html

Nemám v úmyslu popírat, že zmínění politici jsou pragmatičtí populisté. V dějinách však zaujmou své slunné místo právě proto, že na rozdíl od ostatních rozmařilých, nezodpovědných a neznalých západních politiků pochopili ihned u zrodu islamizačního trendu, že nejde o žádnou legraci a že islamizace planety znamená zánik civilizace.

Co je cílem DAIŠ, tedy islámského státu? Rozvracet, mařit, šířit paniku a hrůzu, expandovat, donutit veškerou populaci k tomu jedinému pravému islámu - wahhabskému. Kdo je strůjcem vzniku IS? Potřeba USA rozvrátit arabský svět prostřednictvím podpory nejrůznějších konfliktů. Proč zrovna wahhabský islám? USA a Saudi spolupracují.

No a teď – co mají Zeman a spol společného s výše uvedeným? Absolutně nic, jen se všem těm zločinnostem brání jak umí, i prostřednictvím populistických praktik. Bohužel, lidé už nezabírají na čestné jednání a bohužel nezbývá, než vzít za vděk i ten populismus a mimochodem, čím jiným, než populismem šíři multikulturalisté své nesmysly. Až se z problému vyhrabeme, zase bychom se měli učit přímému a čestnému jednání a požadovat ho. Husajnův výrok však nelze nazvat populismem, protože je to blábol.

Z výše uvedeného vyplývá, že pan Husajn je osoba, které si nelze vážit a kdyby nešlo o tak závažné téma, dalo by se připustit, že je popleta, trouba, neználek, podivín. Dalo by se říci, že v arabském světě může chlápek říci cokoliv a vzápětí nato říci něco úplně opačného a vždy na něj budou jeho posluchači posvátně zírat a souhlasit s ním, protože to je jediné, co je jejich náboženství naučilo – souhlasit se vším, co pán tvorstva vypustí z huby, i s nesmysly. Téma se však dotýká všech lidí na celém světě a tak jediné, co je potřebné je, aby byl Zaid Husajn na základě těchto neúnosných výroků okamžitě sesazen ze svého postu a nahrazen normální lidskou bytostí. A dojde k tomu nikoliv tenkrát, když Ovčáček prohlásí něco jako že Zeman bude dál bránit ČR před nebezpečím terorismu, ale když se naštvaní politici shodnou na tom, že Husajn na takové výroky nemá právo, neboť zasévá mezi lidi paniku a v podstatě jim vyhrožuje, pokud se budou bránit islamizaci světa.

Je tam ale i optimistický podtext. Iniciátoři islamizace planety již cítí, že jejich záměr realizovaný donedávna s hladkým průběhem, dostává vážné trhliny a ten Husajn to vlastně řekl nahlas. Těch antiislámských politiků jmenoval docela dost a přidal k nim i jejich podporovatele. Zatím ještě netuší, kolik těch podporovatelů je. U nás se jedná o 90% obyvatel, u západních sousedů možná trochu míň, ale poměry se rapidně mění a již dnes jsou v převaze ti, co si uvědomují nebezpečnost bezhlavého přijímání neprověřených a nepřizpůsobivých lidí.

Autor: Olga Pavlíková | úterý 6.9.2016 13:50 | karma článku: 40,42 | přečteno: 1786x