Co závidím Václavovi Klausovi ml.

Jo závidím mu. Ze své pozice poslance i synka exprezidenta může napsat cokoliv, co normální smrtelník nesmí, resp. zatím ještě smí, ale hlídači multikulturní doktríny mu to smažou.

Smažou i to, co je nesmírně důležité pro naši mladou generaci, totiž, aby se ve školách učili a nikoliv, aby jim ve školách vymývali mozky.

Takže díky za V. Klause ml., i když jeho názory nemusím vždy. Obhajuje totiž nepolitickou výchovu dětí na školách a to nejen články (viz např. https://www.novinky.cz/komentare/479132-komentar-vymyvani-mozku-detem-ve-skolach-prede-dvermi-vaclav-klaus-ml.html ), ale i poslaneckým úsilím. V uvedeném článku uvádí, že zhruba polovina našich občanů se neztotožňuje s neomarxismem, a v tomto ohledu nesouhlasím, byť pro to, vážení admini, nemám žádný odkaz na „vědecký výzkum“.Jsem přesvědčená (Olga Pavlíková osobně, na základě vlastního pozorování), že velmi slabá menšina s touto pro svou prázdnotu zhoubnou a dočasnou vývojovou tendenci souhlasí.

Mimochodem, v návaznosti na výše uvedený článek navrhuji nějakému šikovnému mladému politicky angažovanému občanovi, aby pro svou novou politickou platformu zvolil jako hlavní téma vypořádání se s falešnými neziskovkami, falešnými granty a se zneužíváním  všeobecných prostředků na politickou propagandu. Taková platforma totiž zvítězí i nad Ano, bude líp.

Autor: Olga Pavlíková | pondělí 30.7.2018 11:40 | karma článku: 36,31 | přečteno: 1873x