Co je horší vraždit Ujgury pro orgány v čínských gulazích, nebo si jejich orgány objednat

Kde je poptávka, tam je i nabídka. Číňan, vychovaný v Maových idejích, které jsou o absolutní moci na straně jedné a absolutní poslušnosti a oddanosti na straně druhé, volí to první.

Číňané zdecimovali v době Velké kulturní revoluce Tibet. Potřebovali do mrtě vymýtit duchovní principy tibetského lamaismu a prostřednictvím samotných Tibeťanů, kteří ve strachu o vlastní život lámali kosti svým sousedům a prováděli i jiná zvěrstva, toho docílili.

Dnes Číňané pragmaticky vyhodnotili, že tolik žádané orgány vhodné pro transplantace v Číně jsou, tak proč je finančně nezhodnotit. V děsivém článku https://www.seznamzpravy.cz/clanek/tak-se-nechovali-ani-nacisti-znamy-novinar-popsal-chovani-cinske-vlady-vuci-minoritam-65434?dop-ab-variant=5&seq-no=1&source=hp se uvádí, že všichni Ujguři byli testováni na DNA a prodělali i jiné testy, které zmapovaly jejich zdravotní stav a tudíž i vhodnost jejich orgánů k transplantaci. Z Ujgurů se stala  taková orgánová farma. Číňan tam staví „převýchovné tábory“ a když Američan či Japonec prochlastá svá játra, stačí poslat objednávku.

Zakopaný pes není tedy jen v nabídce, ale především v poptávce. Lidé s chutí hazardují se svým zdravím a dnes o to více, že spoléhají v nejhorším případě na transplantace. Čínský model získávání finančních prostředků za lidské orgány je strašlivý, ale neméně strašlivá je lhostejnost prachatých příjemců orgánů ke vraždění Ujgurů.

Co vypadne ze Zemana? Nejspíš, že americký novinář, který v čínském Terezíně na pozvání Číňana byl a situaci popsal, je čučkař.

Autor: Olga Pavlíková | úterý 5.2.2019 11:31 | karma článku: 19,15 | přečteno: 701x