Zelení mužíčci dostávají zelenou.

Jestli budou zelení, červení, průhlední nebo neviditelní je již jedno, ale dostávají přece jenom jistou šanci na existenci. Křesťanské náboženství jim dalo podobu božskou a andělskou, pavědci podobu mrňat, většinou barvy zelené, s anténkami na hlavě.

  

     Při průletu ohonem komety Wild 2 se sondě Stardust podařilo odebrat stopové množství aminokyseliny glycin, která je klíčovým kamenem bílkovin a tedy i života. Dřívější nálezy z meteoritů spolu s potvrzením speciálními detekčními metodami prokazují existenci těchto stavebních kamenů života ve vesmíru. Radioastronomické metody v mezihvězdném prostoru dokázaly najít i něco, co se podobá dokonce hemoglobinu.   

 

     Dnes lze tvrdit, že nějaká forma života k nám byla z kosmu importována a neplatí ničím nepodložená, ale o to víc vnucována, teorie jedinečnosti vzniku všech nutných etap vývoje života od samotného začátku pouze na Zemi. Pro vývoj tak složitých struktur, jakými je RNA a DNA, je nemyslitelně krátká doba existence několika málo miliard let existence naší planety, k tomu bylo zapotřebí mnoha po sobě jdoucích existencí života na jiných planetách, dokonce se jeví krátká doba uplynulá od jednoho velkého třesku. K tomuto tvrzení tlačí víc logika, než nějaké důkazy, ale vše se může během několika málo let prokázat po důkladném rozšifrování DNA. Na Zemi se dokonce objevil život v rozmezí několika desítek milionů let, jak to dokazují stále se posouvající hranice prvních známek živých organismů v nehostinném prostředí planety.

 

     V dnešní době je stále vnucováno několik paradigmat, která jsou oficiální a kdo jde mimo, je jeho názor brán jako nesmyslný. Při sledování historického vývoje jakéhokoliv oboru vědy lze přitom sledovat vždy ten a stejný postup, vše nové je zesměšňováno. Proti našemu prezidentovi jdou všichni ve světě, nechtějí připustit, že naše planeta měla období teplá a studená. Kdo přečetl několik knih od skutečných odborníků z oboru klimatu na Zemi, musí uznat, že pravdu má s větší části Klaus a ne moderní strašící metody politiků.

Autor: Oldřich Šrámek | středa 23.9.2009 10:32 | karma článku: 6,94 | přečteno: 622x
  • Další články autora

Oldřich Šrámek

Covid

22.11.2021 v 19:21 | Karma: 20,47

Oldřich Šrámek

Covid u nás a ve světě

13.6.2021 v 16:30 | Karma: 9,51

Oldřich Šrámek

Covid změní svět

21.5.2021 v 5:56 | Karma: 11,67

Oldřich Šrámek

Koronavirus

10.2.2021 v 8:41 | Karma: 15,86