Započala Sexmise

Před pěti lety jsem napsal blog „Sexmise se blíží!“, který pojednával o předpokládaném snížení plodnosti mužů na padesátiprocentní úroveň během několika málo let a do třiceti let dokonce na hranici devadesátiprocentní.

 

Nedávno v ČT proběhla krátká zprávička o současném dosažení předpovídané poloviční neplodnosti mužů s poukazem, že maximálně do třiceti let bude plodnost našich mužů skoro nulová. Je zajímavé, že tato zpráva nikoho nevyděsila a zájem lidí o tuto problematiku nebyl ani před pěti lety u mého blogu. Začínám mít zvláštní pocit nenormálnosti, nemohu si pomoci, mě to ale přesto děsí, mám vnuky, na které se to bude vztahovat.

Tento problém se týká především zemí s vyspělou lékařskou úrovní, o to je to bizarnější. Dá se tušit v čem je problém, jde především o očkování nemluvňat, používání chemie, plastů, dioxinů, ftalátů dudlíků, také dietylftaláty (DEP) běžně užívané v parfémech a vlasových kosmetických přípravcích mohou poškodit DNA ve spermiích, Výčet může pokračovat pesticidy a rozpouštědly, kosmetickými přípravky, radiací, hormonálními látkami, bifenyly, insekticidy (DDT), hormony rostlinného původu, některými léky, saunami, nebezpečné je i teplé a těsné spodní prádlo (lněné trenýrky nejlépe chladí a sají, pleteniny jsou nebezpečně teplé), například při používání jednorázových plenek je teplota varlat o 1,1 stupňů vyšší, což může vést k pozdější neplodnosti mužů. Za sekundu muž vyprodukuje asi 1200 kusů spermií, takový reaktor je potřeba chladit, proto nejsou varlata umístěna v těle. Nebezpečné je mikrovlnné záření a ženské estrogeny, které se používají stále víc. Výčet je velký, mnohé se ví, ale nic konkrétního se neurčilo.

Plodnost v roce 1938 byly ve vyspělých zemích v měřítku 120 milionů živých spermií v 1 ml ejakulátu, v roce 1952 již jen 73,4 milionů a dnes je jen z padesáti procent ona nejnižší hranice plodnosti 20 milionů/ml. Začáteční období snižování plodnosti mužů dává tušit, kde je problém, viníkem mohou být jen ty nové vymoženosti, které se předtím nepoužívaly. Vyspělý západ toho ví hodně, ale na určení viníka se mu nevyplatí investovat výzkum. Vypadá to, že společnost to nechává na božích mlýnech a vzdává dobrovolně tu svou „vyspělejší“ existenci. Daleko nejhorší je ale nezájem lidí. Stále se spoléhá na to, že mě se to netýká a v nejhorším to vyspělá medicína vyřeší oplodněním spermatem z rozvojových zemí, popřípadě od mužů, kteří zanedbávali povinné očkování a nepoužívají tak mnoho mikrovlnných vymožeností moderního světa. Lidstvo děsí komety, které za několik málo desítek milionů let mohou přilétnout, v obzoru důležitost jsou i krádeže politiků a nespravedlivá chudoba i mylně kdysi zvolení vůdcové na Ukrajině, pro to vše svou vlastní budoucnost nemusí řešit, a to především proto, že to média prozatím neuznala za podstatné.

Autor: Oldřich Šrámek | úterý 22.4.2014 10:34 | karma článku: 32,96 | přečteno: 4108x
  • Další články autora

Oldřich Šrámek

Covid

22.11.2021 v 19:21 | Karma: 20,47

Oldřich Šrámek

Covid u nás a ve světě

13.6.2021 v 16:30 | Karma: 9,51

Oldřich Šrámek

Covid změní svět

21.5.2021 v 5:56 | Karma: 11,67

Oldřich Šrámek

Koronavirus

10.2.2021 v 8:41 | Karma: 15,86