Všichni mu na to skočili

Pan president Zeman velice takticky uklidnil celou společnost a vše provedl se svou sobě vlastní dávkou humoru. V čem? V TV Barrandov označil Bezpečnostní informační služby za čučkaře a tím vlastně zakryl jimi odhalená nebezpečí.

   Jen náhodně se dozvídáme skutečnost o tom, že BIS je třetí nejefektivnější služba v EU a nedivme se, že z takové přemíry odhalování špionáží se musí kupit doslova hrůzostrašné scénáře o tom, co nás ohrožuje a v krajním případě může potkat. To, že se obyvatelé nic z té tajné zprávy nedoví, je jen ukázka skvěle zamaskované práce této služby a nyní i prezidenta, který zvolil raději veřejné pomluvy, než aby prozradil tvrdou realitu. Dovede si každý novinář a politik představit, jak by asi dopadlo smýšlení obyvatel po přečtení všech těch tvrdých čínských a ruských snah nás zcela ožebračit a později si i podmanit se snahou nastolit zde později povinnou výuku ruštiny a čínštiny.

      Je dobré si dobře nastudovat dějiny Číny a Ruska a zjistit, kolik tyto ohromné státy za svou historii vyprovokovaly válek, především těch světových a jak v nich především dopadly, vždy vítězně a to je alarmující nejen pro nás, ale i všechny ostatní vždy mírumilovné státy nejen Evropy. To, že asiaté mají od přírody vyšší IQ a s tím spojenou i vyšší pracovitost než běloši, přičemž naopak černoši jsou o tyto vlastnosti ochuzeni, neznamená, že se někteří budou mít lépe a druzí hůře jen proto, že je Bůh neobdařil. Také počet diplomatů by měl být spravedlivý, kolik my u vás, tolik vy u nás a podle počtu obyvatel, tedy Čína nejvíc, druhá Indie atd., ať se to někomu líbí, nebo ne. Tím se zrovnoprávní špionáže a nepovedou se zbytečné polemiky o tolik dnes prosazované rovnoprávnosti.

     Dost již vážných úvah a na závěr jeden vtip, nějak se začít musí:

??????????,????? ????????????? ????????,??????????

 

V Číně je povoleno jedno dítě na rodinu. Když se narodí druhé, jde manžel na kastraci. Pokud se přesto narodí třetí, uříznou to sousedovi celé.

     Takhle rozumně začít regulovat počet obyvatel nedokázal žádný „demokratický“ stát na světě. Běloši si stále více užívají pouze svého jedinečného života zajištěného takzvanou demokracií, proto pomalu a nezadržitelně vymřou a černoši se budou naopak rozmnožovat s podporou demokracie do maxima.

Autor: Oldřich Šrámek | středa 12.12.2018 11:06 | karma článku: 16,36 | přečteno: 829x
  • Další články autora

Oldřich Šrámek

Covid

22.11.2021 v 19:21 | Karma: 20,47

Oldřich Šrámek

Covid u nás a ve světě

13.6.2021 v 16:30 | Karma: 9,51

Oldřich Šrámek

Covid změní svět

21.5.2021 v 5:56 | Karma: 11,67

Oldřich Šrámek

Koronavirus

10.2.2021 v 8:41 | Karma: 15,86