Všechno má své meze

Obyvatelé vyspělých států mají své představy o současném ideálním způsobu žití, budoucnost je až tak nezajímá, především si užít a pak se uvidí. Dnešní problémy s imigranty v EU jsou důkazem přehlíženého a málo připomínaného 

snižování počtu obyvatelstva vyspělých států.

Kancléřka Merkelová nakonec přiznala skutečný důvod snahy přilákat co nejvíce lidí do své země. Populace stárne a zároveň se snižuje stále radikálněji počet obyvatel každé vyspělé země. Mužům za jednu generaci zůstane z původních 120 milionů živých spermií v 1 ml ejakulátu zjištěných v roce 1938 dnes pouhých necelých 20 milionů, a to je začátek neplodnosti. Zlomový okamžik snižování živých spermií nastal v padesátých letech a tam je třeba hledat důvod, proč vyspělé civilizace budou muset vymřít. Učili jsme se, že vajíčko vždy oplodní ta nejschopnější a nejzdravější spermie. Dnes je ze stále menšího výběru živých spermií zaručena určitá degenerace rodu, protože šanci mají i ty slabší. Ženy se snaží profesně něco dokázat a společensky si užít. Rodinný život oddalují s pomocí nezdravé antikoncepce a přičte-li se stárnutí, jejich kvalita plodnosti se také snižuje. Pokud by každá žena měla pouze dvě děti, národ vymře za deset pokolení a skutečnost je taková, že populace vyspělých států klesá a spolu s tím i jejich průměrný IQ. Takové jsou statistiky a průzkumy. Většina lidí tyto skutečnosti přehlíží, protože jich se to právě nyní konkrétně netýká a domnívají se, že to věda vnoučatům určitě nějak zařídí. Na jednu stranu jsou vůdcové světa rádi, že je počet obyvatelstva na zemi nějak korigován, na druhé straně ale klesá počet lidí z těch takzvaných vyspělých států s povinnou školní a pracovní docházkou. Kdo tu bude pracovat a vymýšlet pokrok v letech budoucích?

Současní osmdesátníci neprošli ve svém útlém mládí dnešní celou škálou očkování a jiných moderních způsobů zdravotních zásahů do života a proto jsou možná plodnější než dnešní dvacátníci. Má úžasně hodná, skromná a pracovitá babička se jednou ptala svého nejmladšího syna, mého stále veselého strýce, co je to kondom, prý se o tom vmluvilo v televizi. Strýc ji vše vysvětlil a ona mu odpověděla, že to oni nikdy nepotřebovali a kolik prý přitom dokázali zplodit dětí.

 Západní medicína řeší jiné výnosnější problémy. Je pravda, že dříve byla větší úmrtnost dětí, na druhou stranu se ale zvyšovala u přeživších odolnost ke všem nemocem a následně i jejich děti byly méně náchylné, lidský rod se přirozeně zkvalitňoval, tak jako tomu je u ostatních živočišných druhů.

Evropa vymře, pokud se nezmění její přístup k životnímu stylu moderního člověka. Jestliže každý si bude především užívat a rodinný život nechá na čtyřicáté narozeniny, bude muset zvát lidi ze států, kde probíhá populační explose. Jestliže si je nepozve, přijdou bez pozvání, jiné řešení není. Takové štěstí, jaké měla naše první republika po VŘSR z přílivu elit z Ruska, nyní nemáme. Mí rodiče se přátelili se třemi ruskými rodinami. Úžasně dlouzí a elegantní šlechtici z Ruska bydleli nad námi a k nim jsem chodil na rajskou polévku, do které mi vždy slavnostně přidali kostku cukru, na tyto krásné okamžiky vždy vzpomenu, když si ji takto sladím. Do Československa emigrovalo z Ruska mnoho doktorů, vědců, různých odborníků a pracovitých lidí. Nevím, zda současná vlna migrantů se s nimi dá srovnávat.

 

Podle poslední statistiky z roku 2013 má přitom kupodivu největší hrubý domácí produkt na osobu Katar, sedmé jsou Spojené státy, Německo je 18. a Česká republika je na 37. místě. Toto srovnání je zavádějící, nevidí skutečnou podstatu produktivity, protože až jednou dojdou zásoby plynu a nafty, arabské státy budou muset skoro povinně odcházet do chudších evropských států jen proto, aby si udržely vžitý životní standard. Nynější vlna přistěhovalců je jen nácvik věcí budoucích. Přitom je vše tak jednoduché, stačí brát věci přirozeně, mluvit pravdu svému lidu i okolním státům, jinak řečeno nelhat. Zavřít hranice, tak jak to bylo za komunistů a v současnosti je v USA, není tak složité a státy s úbytkem obyvatelstva mohou zvát migranty pouze k sobě dle libosti, ale nesmí vnucovat tuto strategii všem v EU. Až se současná situace s migranty za několik měsíců skutečně rozroste, bude to konec EU a svět se jen spokojeně ušklíbne, Pokud se nezmění dnešní způsob života, čeká postupné vymírání všech vyspělých států světa z důvodu podceňování přírodních zákonitostí.

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Oldřich Šrámek | pondělí 21.9.2015 10:17 | karma článku: 16,16 | přečteno: 577x
  • Další články autora

Oldřich Šrámek

Covid

22.11.2021 v 19:21 | Karma: 20,47

Oldřich Šrámek

Covid u nás a ve světě

13.6.2021 v 16:30 | Karma: 9,51

Oldřich Šrámek

Covid změní svět

21.5.2021 v 5:56 | Karma: 11,67

Oldřich Šrámek

Koronavirus

10.2.2021 v 8:41 | Karma: 15,86