Fanoušci Nohavici jsou v šoku…

Na Super.cz byla popsána veřejná náklonnost prý nejbohatšího českého zpěváka Jaromíra Nohavici k velmi kontroverznímu politikovi Okamurovi, který ač sám údajně imigrant, ne tedy syn moravské matky, tvrdě kritizuje muslimy 

a uprchlíky.

Autor článku popisuje nařknutí Nohavici z dřívější vědomé spolupráce s komunistickou Státní bezpečností a následné ztráty mnoha obdivovatelů i přes pozdější vysvětlení dané situace. Nynější situaci pisatel bere jako legraci z hysterických lidí, kteří se bojí znásilňování českých žen muslimy. Na závěr článku je dána čtenářům šance hlasovat, zda kauza s Okamurou Nohavicovi uškodí? Výsledek je doslova protivládní, víc jak 90 % lidí si myslí, že mu neuškodí, jinak řečeno Okamura lidem nevadí až zas tolik, jako většině dnešních politiku sledujícím autorům.

Výsledek hlasování je neobvyklý, pro stranu Okamury SPD v průzkumech volitelnosti stran není většinou ani 5 % voličů, přitom dnešní oslavované vládní strany mají spolu v průzkumech dohromady 50 %. Především je dobré srovnat tyto strany podle snahy vpouštět do naší země muslimy při hlasování našich poslanců v Evropském parlamentě. Tam odsouhlasili poslanci vládnoucích stran přijímání dalších uprchlíků podle nařízených kvót do ČR tak, že ANO a KDU-ČSL hlasovali všichni pro zvětšený příjem muslimů do ČR a z ČSSD polovička. Samozřejmě hlasovali pro zvětšený přísun byli i dva poslanci z TOP09 a jeden ze STAN, jenže od těch to musel každý volič již při jejich volbách do europarlamentu čekat, ti se přísunem muslimů ve volebních programech netajili. Jejich voliči tuto charitativní činnost u volených poslanců do Evropského parlamentu předpokládali a oni tak vlastně splnili jejich přání, to je v pořádku, tak to má být. Záhadou je ale ten dnešní devítinásobně kladný vztah k Okamurovi, přičemž jej míní volit v příštích volbách jen dvacetina voličů. Naopak každý druhý člověk míní volit strany, jejíž zástupci se snaží ČR zaplavit muslimy dokonce s podmínkou, že je třeba tu Českou republiku případně i potrestat za neposlušnost.  

Jsme stát, který má nejmenší počet v Boha věřících lidí snad na světě a proto se nelze divit poslancům zastupujícím KDU, že se budou snažit v naší zemi zvětšit podíl věřících v Boha za každou cenu, záhadou je však hlasování zástupců ANO. Při různých rozhovorech v televizi jsou tito poslanci stejně jako jejich vůdce ze začátku zásadně pro příjem jakéhokoliv množství jakýchkoliv muslimů. Postupem času se ale jejich nadšení mírní s blížícími se volbami, k jejich ale zásadním rysům předvolebních slibů určitě snaha nenechat si vnutit do naší země libovolné množství jinověrců nebude. Komu nevadí postupné zaplavení zdánlivě ještě trochu našeho dílu z EU muslimy, určitě bude volit dnešní vládnoucí strany, jejichž poslanci v Evropském parlamentě plní svá nařízení a posilují jednotu EU doslova bez vlastního uvážení. Jestliže má však někdo obavy ze vzniku zcela nového, údajně pokrokovějšího uspořádání nové Evropy, ať volí strany, které se ptají a přemýšlí nad tím, co se to vlastně děje a kde ta nová Evropa míní skončit. 

Autor: Oldřich Šrámek | úterý 25.7.2017 16:49 | karma článku: 36,21 | přečteno: 2492x
  • Další články autora

Oldřich Šrámek

Covid

22.11.2021 v 19:21 | Karma: 20,47

Oldřich Šrámek

Covid u nás a ve světě

13.6.2021 v 16:30 | Karma: 9,51

Oldřich Šrámek

Covid změní svět

21.5.2021 v 5:56 | Karma: 11,67

Oldřich Šrámek

Koronavirus

10.2.2021 v 8:41 | Karma: 15,86