Co je pro lidstvo důležitější?

  Jsou určitě důležitější věci v našem životě, než vyjadřovací slovník prezidenta, který se snažil vysvětlit své skutečně vrcholné znechucení všem všeobecně srozumitelným slovem. Média řízená bůhví kým, z jedné prosté trochu sprostě řečené věty udělá takovou tragédii, že si lidstvo nuceně musí myslet, že nic horšího nás vlastně ani potkat již nemůže.

 

Jenže to je omyl. Všemi opomíjený fakt, že muži v roce 2060 budou neplodní, nechává kupodivu většinu klidnou. Ženy se usmívají, jich se to přece netýká, většina dospělých mužů má vše již vyřešeno a kluci nevědí, o čem je řeč. Každý si myslí, že se to týká někoho jiného a na vývoj jeho potomků a existenci tohoto světa se nehledí. Křivka neplodnosti spermií od roku 1950 je přímková a směřuje k nezadržitelné koncovce. Z médií každodenně dostáváme lékařské zprávy o nebezpečnosti kouření, pití alkoholu, přejídání, ale žádný stát nevěnuje pozornost skutečně nebezpečnému stavu zdraví svých občanů. Vědci jsou placeni pouze podnikatelskou sférou, směřující vše jen k vlastnímu prospěch svého oboru. Jak je možné, že takových let dnešní vyspělá medicína není schopna léčit rakoviny a vlastně ani je nedokáže vysvětlit. Nechce se věřit tomu, že se vůbec někde na světě věnují řešení těchto nemocí tak intenzivně, jako výrobě nových biologických, chemických a jiných zbraní. První článek o HIV jsem četl v časopise 100+1 a tam bylo popsáno, že to byl záměrně vyrobený vir do biologické zbraně, ale jaksi nedopatřením se dostal ven. Dnes se vše převrací na neurčito a převádí v trest z nebes seslaný, nebo samo sebe řiditelnou přírodní regulaci přemnožení lidí na této planetě. Jen tak mimo vážnost tohoto tématu, koluje dokonce v neplacených médiích vtip o našem vrcholném politikovi, který se svěřil své staré mamince, že dostal AIDS. Ona mu odpověděla, že je již stará a to vyznamenání nezná, ale sousedky mu ho všechny přejí. V placených médiích se dozvídáme o hrozbách smyšlených a většinou bezvýznamných, ty podstatné jsou nám ale záměrně zamlčovány.

Pro lepší představu je dobré si přečíst článek – Kouření vás může zachránit před rakovinou plic!  Oč tam jde? Po jaderných pokusech se do ovzduší dostalo tolik polonia, že z toho nastal od padesátých let stoupat počet rakovin plic také přímkovou křivkou, jako u neplodnosti. Není to podezřele podobné? Přitom každý ví, že ozářením varlat nastane sterilizace a ozářením těla smrt. Snad by stálo za to se oficiálně věnovat tomuto nebezpečí trochu víc a nelhat lidstvu, že si vše lidé způsobují sami. Důvodů sterilizace mužů a zvýšené úmrtnosti na rakovinu může být víc, například dřívější používání nezničitelného DDT, penicilínu, konzervantů, antikoncepce, radarů, postřiků, herbicidů a všeho ostatního, co se před padesátými lety nepoužívalo, protože to ještě nebylo vynalezeno. Jestliže například postřiky ničí jedny organismy, proč by neničily i ty naše? Totéž platí i o mobilech, jejich frekvenční rezonance rozkmitá právě tak velké částečky v našem těle, jak je vysoká vlna. Při vysokých frekvencích se délka může rovnat šířce dvoušroubovice DNA, při nízkých frekvencích zas její délce.  Šírka DNA je 2 až 30 nm, délka je 0-2 metry, tedy šance rozkmitat naši život obnovující složky je ohromující. Síť mobilních telefonů u nás vysílá na kmitočtu 900 MHz. Když vezmeme polovinu tohoto kmitočtu, tak je to 450 MHz. Přesně tento kmitočet je otevřenou branou do mozku a je možné ho používat k myšlenkové kontrole. Síť mobilních telefonů je od samého počátku stavěna hlavně pro vojenské využití a kontrolu mysli.

Používáním mobilů, TV, WiFi, moderních frekvenčních EU vnucených rtuťových zářivek, radarů pozemních i kosmických, elektromagnetického vlnění všeho točícího se nám způsobí zhloupnutí a jakési dožití, ale postupná a nezadržitelná kastrace mužů dojde až do stavu, kdy tu zůstane nakonec jeden muž k umělému oplodňování všech žen, jakýsi poslední Adam. Pro savce velikosti člověka je podmínkou, aby počet jedinců byl minimálně 500 kusů a to proto, aby se živočišný druh udržel na životě. Nutná je určitá povinná zdravotní zaměnitelnost, pro potřebu vývoje druhu především k odolnosti proti nemocím a jedné náhodné epidemii. To znamená, že v okamžiku, kdy tu zůstane posledních 250 trochu plodných mužů, může se lidstvo skutečně zlobit na to důležité slovo, vyřčené Zemanem předčasně.

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Oldřich Šrámek | pátek 14.11.2014 17:54 | karma článku: 12,38 | přečteno: 385x
  • Další články autora

Oldřich Šrámek

Covid

22.11.2021 v 19:21 | Karma: 20,47

Oldřich Šrámek

Covid u nás a ve světě

13.6.2021 v 16:30 | Karma: 9,51

Oldřich Šrámek

Covid změní svět

21.5.2021 v 5:56 | Karma: 11,67

Oldřich Šrámek

Koronavirus

10.2.2021 v 8:41 | Karma: 15,86