Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

M81i85l84a90n 61K23e69s94l

6. 11. 2020 19:10

Ač nestraník byl jsem nucen absolvovat rok stranického vzdělávání.Lektor,který nám přednášel, nutil nás koupit si statistickou ročenku.Ptali jsme se proč.Jednoduchá odpověď : Dozvíme se tam,jak jsme se měli loni dobře.Teď když čtu(sedmdesát let po té),co zlého přináší či nepřináší distanční výuka začínám být smutný a co vše jsem v minulosti přišel.Ač pozdě přeci jen jsem prozřel.Koncem války zabrala nám německá armáda školu a zřídila v n í lazaret.Přenechala nám jednu učebnu . Tam jsme chodili jednou týdně pro úlohy.Zároveň jsme se tam také chodili pochlubit,co jsme týden dělali.Potom přišel konec války,Pár týdnu jsme tuto radostnou událost oslavovali.Následovaly opakované uhelné prázdniny ,bramborové,řepné a dokonce i lněné brigády.Nevím zda to ,co jsme absolvovali byla distanční či jiná výuka,ale i s minimálním počtem putovních učebnic jsme ji absolvovali.Někteří z nás se vyučili,někteří odmaturovali někteří i vysokou absolvovali.Dík za to učitelům,kteší věděli,co budeme v budoucnu potřebovat a díky rodičům,kteří někdy i pomocí poznatků makarenkova nám to do těch palic vtloukli.

0 0
možnosti
PP

Veledůležité téma, ovšem ne tady. Jedni tomu nerozumí, druhým bude chybět krev. Ještě smutnější je, že tam, kde by tomu měli rozumět, jsou tajtrdlíci. Vydrž.

0 0
možnosti
PC

Plně souhlasím.

Došlo k neuvěřitelné realitě, kdy se žáci ZŠ a studenti SŠ "vzdělávají" už měsíce dálkově (kdo ví, zda to nebudou nakonec roky!) z důvodu zákazu prezenční výuky.

Je to trestuhodný experiment na dětech a neskutečný tlak na jejich rodiče, a který nakonec doplatí nejen oni, ale celá společnost.

0 0
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 827x
jednatel společnosti Aperta, s.r.o., konzultant, trenér

Seznam rubrik