- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Je to kukuřičná polévka. A jelikož mají Japonci hodně práce, tak i příprava této polévky zabere maximálně 5 minut a všechny suroviny k přípravě snadno koupíte v kterémkoliv obchodě v Čechách ! Všichni moji čeští přátelé byli vždy z této mojí polévky nadšení a velice překvapení, jelikož přestože je kukuřice zcela samozřejmou potravinou, nikdo nikdy kukuřičnou polévku nejedl. Vařil jsem jí v minulosti i pro diváky Prima vařečky na TV Prima.
Suroviny:
plechovka kukuřice Bonduelle (340g)
sběračka hovězího vývaru – bujonu z kostky (100ml)
mléko (300 ml)
máslo (10g)
sůl
bazalka
Návod:
Do mixéru vysypeme z plechovky kukuřici, v plechovce si necháme jen asi lžíci kukuřice stranou.
Kukuřici v mixéru zalijeme do výšky kukuřice mlékem a rozmixujeme. Rozmixovanou kukuřici nalijeme do menšího hrnce, přidáme sběračku hovězího vývaru, rovnou malou lžičku soli, kousek másla a bazalku. Přivedeme k varu, již dále nevaříme a polévka je hotová.
Dobré je dát do polévky na kostičky opečené housku.
Přeji dobrou chuť a budu moc rád, za jakékoliv ohlasy, jestli jste to zkusili a jak vám šmakovalo !
Hezký den,Tomio Okamura
Další články autora |
Zdá se, že se Agáta s ničím nemaže. Na první pohled ji nerozhodí žádný hejt, ani bývalí partneři, se kterými se dlouho soudila o rozložení péče o...