Opakování je matka blbosti .....

Pokaždý se mi zvedne žaludek, jakmile zahlídnu titulek, obsahující slovo Rom či Cikán. Proletáři všech zemí se spojili a dali se do „řešení romské otázky,“ aniž by vlastně chápali proč.

 

Jaký otázky? Jaký řešení? Čeho? Koho?

To fakt nemáte nic jinýho na práci, než se neustále „obouvat“ do Cikánů?

Už takovejch let se v tom babráte a patláte a k ničemu jste nedošli. Mentalita Cikánů je tak specifická!!!

Berte si z nich příklad! Rodina je rodina, to je pro ně základ. Ať jsou jejich děti takoví či makoví, nade vše je milujou. Kolik starých Cikánů jste viděli v Domovech či LDNkách? Já ani jednoho a to se dostávám do kontaktu s hodně zařízeníma, díky svý práci. Když o něco jde, Cikáni se semknou a navzájem si pomůžou. Ne tak Češi, ty spíš zdrhnou.

Jak napravit cikánskou mentalitu? Řeknu vám jak. Nijak !!! Najděte si něco užitečnýho na práci, třeba vyřezávejte zvířátka ze dřeva. Mentalitu lidí nijak a nikdy nenapravíte a ani nevidím jedinej důvod, proč byste měli!!!

Co je vám do jiných lidí, co dělaj, jak se chovaj, co jedí, apod.?

Zamyslete se sami nad sebou? Jak se chováte vůči ostatním občanům, zda si navzájem pomáháte. Jste k sobě upřímný a tolerantní? Dokážete aspoň někdy pomoct starý babičce s nákupem? Jste svědky nehody a neujedete náhodou do pryč? Takhle se zamejšlejte nad svým životem. Všichni !!! Češi, Cikáni, Maďaři, Slováci, Němci. Všichni lidi v celým obrovitánským vesmíru, v němž nikdo z nás nemá žádnou cenu !!!

Je to nekonečný omílání jednoho a téhož. Má se říkat Cikán nebo Rom? Kradou Češi? Kradou Cikáni? Nepracujou Češi, nepracujou Cikáni? Jsou Češi špinavý, jsou Cikáni špinavý? Myslím, že většině Cikánům je šumafuk, jak se chováte vy Češi!!! Zrovna tak má bejt Čechům ukradený, jak se chovaj Cikáni.

Neschovávejte všechno do obrovskýho pytle, není to k ničemu. Každej z nás je originál, jedinečný dílo na světě, nemůžeme a nebudeme se chovat tak, jak nám rozkazujou jiný. Ani Češi, ani Cikáni !!!

Ale hlavně přestaňte neustále řešit, jinak se uřešíte k smrti !!!

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Ludmila Odarčenková | neděle 21.11.2010 15:50 | karma článku: 19,98 | přečteno: 2185x