Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vzhledem k tomu, že celé toho povedené fórum se skládá pouze z osobních výlevů tamních autorů, tak to není vůbec žádné překvapení a tudíž nevybočuje z tamní "kvality".

1 0
možnosti

Josefe jásejme, velký Anderš Bureš kandiduje! Mnoha zdejším diskutérům a blogerům zase nastal nový smysl života ;-D.

4 0
možnosti

Tím nám chcete Ráďo říci, že odteď bude v diskusích na iDnes k vidění ještě mnohonásobně víc vašich příspěvků než dosud? ;-) No nazdar... ;-D

5 2
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
3 0
možnosti

Já na těch tvářích žádný velký rozdíl nepozoruji.

;-(

0 4
možnosti

..... bych to viděl na poněkud zmatenýho korektora textů v redakci Forum24,- vono tam původně bylo "Dezolátů ze Strakovky se nebojme. Jejich zločiny je třeba potrestat!",- ...... zkrátka vysvětlení može byt někdy prostéEU!

3 5
možnosti

Dobrá křeč, ale pokud je to styl vašeho humor, získáváte klíčenku jako první cenu.

6 0
možnosti

J74a85n 46Z42i71e59g27l22e12r

30. 10. 2022 16:10

To, že u nás je svoboda, je důkazem tento blog a diskuse pod ním. Upozorňuji, že v Rusku by takovou protivládní demonstraci policie rozehnala, organizátory pozatýkala, uvěznila, vyhnala země nebo rovnou nechala zavraždit.

4 1
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
5 4
možnosti

Tak i na ten samostatný blog možná dojde. Ovšem to, co mi podsouváš dál, je absolutní nesmysl - já v evropských pohárech fandím každému českému týmu a vážně nechápu, proč bych měl nepřát Slavii jen proto, že jí fandíš Ty.

Ohledně Babiše: i přes tu informaci o jeho chystaném turné stále tipuji, že kandidovat nebude.

0 0
možnosti

Je to hrůza pro naši zemi, že šéfredaktor pravicového deníku FORUM 24 chce zatýkat účastníky demonstrace. A to pravice neustále vytrubuje, jak hájí svobodu a demokracii.

7 6
možnosti

Tak jsem si ten Šafrův článek přečetl a jediné po čem volá je trestat nezákonné chování. Zdůrazňuji slovo nezákonné. Potom nechápu, komu go může vadit ;-)

8 1
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti

P59e98t50r 11N42e20d81v67ě54d

30. 10. 2022 13:55

Ano, novodobé rudé právo se nezapře. Je tedy zvláštní, že podporu současné vlády podobající se stylem vystupování tomu, pod čím žili naší rodiče a prarodiče, produkují až tak zábavnou formou.

7 6
možnosti
Foto

Občas si taky nejsem jistá, jestli si z nás nedělají srandu a jednou to celé neprohlásí za recesi. Ale vyměnili jsme si s Pavlem Šafrem (kdysi mi pomohl rozjet kampaň za záchranu UPMD v Podolí, byl to Pan Novinář) několik mailů kvůli jeho odsudku Nohavici. Není to sranda. Jede v tom celá redakce. Zábavné by to bylo, kdyby človek neznal Šafra a JXD z mládí... Ach jo.

4 1
možnosti
Foto

Lidi jednoduse vidi a citi, ze je s nimi manipulovano a neni jim rikana cela pravda. EU uz rozhoduje uplne o vsem, vcetne toho, ze budeme mit zbytecne drahe energie, nekteri podnikatele to nezvladaji a nektere potraviny jsou uz take drazsi nez v Nemecku. Protoze pry valka. Chteji mit nezavisly stat a ne federaci, ktera diktuje politickou propagandu i zivotni uroven. A vetsinou chteji mir. Z okupace SSSR a totality byvaleho rezimu mirime k zneuzivani a k diktatu ze strany EU a jeji zacinajici totalite, kdy uz je kazdy, kdo nesouhlasi, dezolat a cenzura se roztaci.

To je ten tlak pod poklickou. S Ruskem to nema moc spolecneho. Vrabel (pripadne Paroubek ci Skala)toho zneuzil a proto uz na demonstraci prislo mene lidi a nemluvili tam energetici,politologove,zemedelci,podnikatele,ekonomove jako 3.9., ale to zdaleka neznamena, ze je vse v poradku. :-)

Vam karma R^

6 12
možnosti

Lidé cítí, že je s nimi manipulováno a proto vyrazí ny demo, kterou pořádá looserů král, aby pak pod pódiem poslouchali stalinistu ;-D

11 2
možnosti