Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Slovácku (FC) se ublížilo, Šafr ubližuje vyslovením názoru a ta demo byla vlastně jen proti vládě. Rudé vlajky se srpy a kladivy nad hlavami demonstrujicich tak pěkně třepotaky, že a ženou vyslovený názor "jsem za Putina" - pod sochou sv. Václava s pár metrů od zdi se stopami pí ruských kulkách z 68 byly taky pouhými kulisami pouhopouhé protivládní demonstrace, že? Vy už prostě nepřekvapíte.

16 0
možnosti
JN

Když hájíte právo pana Šafra na vyslovení jeho názoru, tak doufám, pane Valičku, že nechcete mně ani nikomu jinému upírat právo na to, aby na komentář pana Šafra vyslovil názor svůj.

P. S. Názor, že rozhodčí Slovácko v zápase proti Kőlnu poškodili, vyslovila i řada lidí, kteří Slovácku nefandí a kteří fotbalu rozumí podstatně víc než Vy.

4 0
možnosti
JR

J59a60n 87R12á91ž

30. 10. 2022 12:57

V jedné diskuzi někdo položil otázku, jaký je zásadní rozdíl mezi bolševikem a demokratem a dostal tuto odpověď: "Demokrat respektuje, že někdo má jiný a dokonce i opačný názor než má on sám, kdežto bolševik považuje za správný jen svůj názor, nositele jiných názorů umlčuje a ty, kdo mají názor považovaný pro něj za nebezpečný, tvrdě trestá".

O svobodě projevu:

K Ústavou zaručenému právu každého občana zastávat vlastní názory a přijímat a rozšiřovat informace nebo myšlenky bez zasahování veřejné moci, nelze přistupovat selektivně. Jedinou výjimkou z této svobody je šíření názorů které prokazatelně směřují k potlačení práv a svobod člověka nebo šíří národnostní, rasovou, náboženskou zášť , či zášť vůči jiné skupině osob. Vláda, která chce trestat vlastní občany jen proto, že jejich názory jsou nekonformní s její politikou , projevuje tím svoji slabost.

7 4
možnosti
Foto

Prohlášení, že "ZATÍM nepoužijí násilí", ovšem není názor, ale výhrůžka. Nedělejte, že ten rozdíl nevidíte.:-/

13 1
možnosti
MS

Tak Vrábel by měl jít minimálně podat vysvětlení za svůj výrok "My převezmeme tuto zemi" a pokud je výrok v rozporu se zákonem, tak reakce má být přesně jak napsal pan Šafr.

12 0
možnosti
ZZ

Autor má na mysli nové - možná i předčasné svobodné volby !

;-D

2 6
možnosti
OD

O49t31a 53D52v37o33r70a76k

30. 10. 2022 12:39

Zvláštní blog pane Nožičko. Na demonstraci jste nebyl a stejně máte potřebu napsat, že nebyla proruská. Možná jste na těch fotografiích neviděl demonstranty v trikách s Putinem, možná ani ty transparenty. Možná ani nevíte kdo jsou hlavní organizátoři, ale ta potřeba je obhájit je silná

12 3
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
3 0
možnosti
RK

Že tenhle blog pan učitel napíše bylo jasné jako že ráno vyjde slunce. Těším se Trčálkovu reakci ;-)

4 4
možnosti
JN

Tak sledujte Hydepark a je možné, že se dočkáte. ;-)

2 0
možnosti
JP

Moc to o té demonstraci nevíte, ale rychle soudíte. Ve Vámi asi také nenáviděné ČT proběhly autentické rozhovory s jejich účastníky přímo na demonstraci. Kromě jednoho - řekněme užitečného idiota, který mluvil něco o drahotě, byli další tři jasně proputinovští a proruští. A to nemluvím o svolavateli Vrábelovi, který hovoří o ZATÍM pokojné revoluci, vystoupení z NATO, EU a spolupráci s Ruskem. To si myslím, že v době ruské agrese proti Ukrajině a Putinovu vyhrožování, že si jen vezme zpět, co jim kdysi patřilo, je na trestní stíhání. Ať jdou místo demonstrování okusit život v Rusku.

16 0
možnosti
LH

Redaktorka ČT bude vystupovat na demonstraci MICHPRD, ČTK přímý přenos....to je o.k?

4 3
možnosti
Foto

Pokud vám nevadí toto

Je třeba ukončit plánované ředění národa.”

„Nebudeme ZATÍM používat žádné násilí.”

Tak klidně jděte na ty Vrabelovy demonstrace vyřvávat také. Nemáte už co ztratit.:-/

11 0
možnosti
JN

Já na rozdíl od vás (která, jak jste napsala v jiné diskusi, se chystáte na dnešní demonstraci Milionu chvilek) necítím potřebu na žádnou demonstraci chodit a už vůbec ne tam něco vyřvávat.

2 0
možnosti
JZ

J88a25n 92Z71i88e15g26l40e79r

30. 10. 2022 12:09

Tak volání po vystoupení z NATO, což na demonstraci zaznělo, je kolaboraci a vlastizradou.

7 2
možnosti
JN

Byť já sám si vystoupení z NATO nepřeju a něco takového bych naopak považoval zvlášť v dnešní době za hloupost, s tímhle Vaším názorem souhlasit nemohu.

5 0
možnosti
Foto

J71a60n 82A25n51d49r28l77e

30. 10. 2022 12:05

Nevola, alespon ja jsem to v jeho clanku nenalezl. Jestli po necem vola, tak po potrestani ucastniku demonstrace, kteri se dle jeho nazoru dopustili trestneho cinu. Podle zakona. To nema s policejnim statem nic spolecneho, to je pravni stat. Muj nazor je, ze jsme jeste porad prilis tolerantni, coz lze s ohledem na demokracii a svobody, ve kterych nastesti zijeme, pochopit. Prilis tolerantni k tem, co nam prave svobodu a demokracii chteji vzit a spojuji se k tomu s nasim nepritelem (sam se tak definoval), soucasnym Ruskem, haji jeho zajmy, jsou jim treba i placeni a tedy jsou ohrozenim ustavniho poradku a spolecenskeho zrizeni Ceske republiky. Na to zakony demokratickych statu po celem svete pamatuji. A k jejich prosazovani maji nezavisle instituce. Verim, ze nas pred nasimi neprateli jsou schopny ochranit, aniz by nase svobody a demokracie utrpely.

8 0
možnosti
JZ

J98a61n 51Z62i44e76g65l54e53r

30. 10. 2022 11:52

Na demonstraci byly komunistické vlajky a Putin se tam také velebil. To je fakt.

7 0
možnosti
JN

Ty komunistické vlajky na fotkách skutečně vidět jsou a vadily by mi také. Nicméně z toho jejich počtu nelze vyvozovat, že by si většina účastníků demonstrace přála návrat před rok 1989 nebo velebila Putina.

0 1
možnosti