Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Kdyz budu jako stoupenec riziho konzervatismu hodnotit tuto vladu z povzdali, pane Josefe Nožičko, je to bida. Proste, je to bida. Snad ta pomoc Ukrajine se vymyka z te bidy. Mozna take ukazka civiliizoveneho jednani, muze s te bidy tuto vladu pozvihnout. Ale trochu toho socialistickeho vnimani v tomto hodnoceni a prichazime k praci teto mesmyslne vladni organizace (nesmyslnost je v te velikosti) na 3-!!!

Urcite budu napaden temi, kdo vladu pozvyhuji a mozna dostanu i nejake plus od tech silnych kritiku.

Jako technolog svym poslednim povolanim, hodnotim, ze vlada vychazela z toho mala ktere mela po uzasne zlodejske vlade minuleho premiera. Tak hodnotim ten zacatek toho17 prosince lonskeho roku. Pridame-li lenivost v mysleni vsech tech predchazejicich vlad v organizaci energie pro CR a s ukazkou naseho "pritele" z vychodu, mohu rici, ze je to dobry vysledek.

Je to vysledek skupiny peti stran, ktere si obcane zvolili a Ustava jim dava silu, kdyz nikdo neopusti koalici, ukazat, jak nastoupena cesta bude uspesna. Maji na to jeste tri roky. V politice je to nekonecno.

Zdravim vsechny diskutujici a preji vsem, krasne vanocni svatky. Doufam, ze manzelky nezapomenou podat na Stepana manzelovi kalhoty a vyhnat jej, aby si nasel lepsi praci. Tak se to delalo postaru.

6 1
možnosti
JN

Děkuji za Váš názor a krásné vánoční svátky přeju i já Vám.

P. S. Ohledně toho Štěpána je to dnes spíše tak, že některým manželům budou možná muset manželky po návratu ze štěpánské zábavy ty kalhoty pomoct hledat. :-)

0 0
možnosti