Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DR

Velmi trefně napsáno. Ten současný vládní ansábl je v podstatě úplně to samé jako ten Babišův předešlý. Úplně nepropadl, ale také nijak nezazářil, byť v opozici se tehdy choval pomalu jako spasitel světa. A to samé platí i pro jednotlivé ministry. Neschopní ministři byly jak v Babišově, tak i nyní ve Fialově vládě.

3 0
možnosti
ZZ

Zajímavé je, že ti nejméně schopní ministři předešlé vlády, byli opozicí hodnoceni kladně ( Plaga, Metnar .....).

:-/

0 0
možnosti
JK

Ministra Jurečku? Toho, který chce snížit a zkrátit podporu v nezaměstnanosti ma kterou si platíme tvrdě sociální pojištění?

0 0
možnosti
Foto

Tři minus považuji za dost přísné hodnocení, ale budiž.

0 0
možnosti
PN

P65e42t66r 90N47e92d74v28ě96d

24. 12. 2022 7:59

Tak já bych řekl, že výslednému hodnocení vděčí současná vláda pouze odvážným lidem, kteří přemohli svůj odpor k majiteli a přišli výjimečně naklikat jedničky.

Místní vosy to udělaly určitě.

A pověstná Babišova drahota? Rychle se zapomíná při tom co je dnes. Mně se líbí, jak Fialovci posílají tolik a tolik lidí pro dávky, které za koblih tak pěkně klesaly. Světe div se, úřady nestíhají. Být to za minulé vlády, je to jedním z hlavních témat místní duševních gigantů a lidových soudců. Dnes to přechází taktním mlčením. Vzpomínáte na dobu covidovou, když křičela opozice musíte posílit, zajistit, zřídit, zařídit. .....

Takže díky za tento blog. Jeden z mála, který není vymyšlené literární dílko, přepis odposlouchaných cizích hovorů a podobně. Je srandovní, že v diskusi se téměř nemluví o tématu blogu. No, vosy prostě nemají čím současnou vládu obhajovat, když to jediné, co se jim povedlo, jste pochválil i v blogu.

Tak hezké Vánoce přeji.

8 4
možnosti
MV

S vládou jsem spokojený. Vy jste pěkně ucitelsky zhodnotil. Ani vám pěknej stedrej den a večer a více klidu do příštího roku přeju. Ona i ta titulka časem padne. Fakt bych vám jí moc přál.

0 0
možnosti
MV

A i vám, ne ani vám. Překlep

0 0
možnosti
BG

Čtyři mínus pro Nožičkův článek považuju ještě za mírné hodnocení.

6 5
možnosti
PN

P35e49t90r 63N24e30d89v13ě97d

24. 12. 2022 10:59

Vy jste si udělali na uličním výboru známkování blogu pana Nožičky? Kde to najdu, nebo je to přístupné jen členům?

5 2
možnosti
Foto

Pro některé občany současný premiér zůstane ve stínu Babiše. Jako čučkař. Poslat vlastního syna na zotavenou na anektovaný Krym... Tolik smělosti by Fiala v sobě nikdy nenašel.

3 2
možnosti
Foto

Přes veškeré výhrady k současné vládě, která je částí občanstva vnímána jako příliš probruselská, ji vnímám já jako vládu alespoň nezaprodávající nás východním mocnářům vystrašeným z představy, že by se u nich mohla někdy narodit demokracie. Z jistých důvodů bych souhlasil i s tak přísným hodnocením (3–) , pokud by minulá vláda obdrže podtrženou SARDEL a pětadvacet přes hýždě haluzí z ruské břízky.

1 4
možnosti
JP

Dal bych přinejhorším dvojku a to nepočítám skvělou reprezentaci v zahraničí. Ve složité situaci nepodlehla povyku o krizi ani populismu, neunáhlila s v "rozdávání" a zdá se, že našla střídmé a přijatelné řešení. Ona tu totiž žádní krize z a t í m není, jen se o ní mluví. Obchody přeplněné , zahraniční zájezdy vyprodané atd. ...už jsme si na ten vysoký standard zvykli . Ale asi jsem "stará škola" .

9 5
možnosti
JD

Vysoký standard? Dvě třetiny lidí nemají průměrný plat. Patnáct procent rodin pod hranicí chudoby, a dalších patnáct těsně nad.

Zvykli jsem si. ;-D

5 0
možnosti
Foto

Při zachování proporcí by pak Babišova vláda musela mít nejlépe 5-. A to jsem ještě hodně tolerantní.

9 12
možnosti
RK

To víte, někteří mají ty proporce hodně gumové a loňský rok je pro ně pravěk. Stačí si prolistovat blogy rok zpět. Zajímalo by mě, zda se pan učitel za některý z nich aspoň trochu stydí ;-)

5 6
možnosti
  • Počet článků 1593
  • Celková karma 39,78
  • Průměrná čtenost 3242x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik