LB

Nejde o to, že toho pána možná vyhodí ze strany, ze které její zakladatel odešel a jeho syn byl odejit kvůli názorům, že strana má být věrná myšlenkám, na kterých byla založena.

Jde o to, že pana Novotného zvolili občané. Jde o to, že tento kriminálník za hranicí psychického normálu imponuje dostatečnému počtu lidí natolik, aby mu zajistili veřejnou funkci. Nad tím se prosím zamysleme.

JK

Asi dělá dobře svou práci pro obec. Lidé ale zvláštní opravdu jsou. Nějakého Bureše, který je též za hranicí psychického normálu a navíc je pro tuto zemi mnohem škodlivější než pan Novotný, chce volit ještě mnohem víc lidí. Prý bude líp.

DR

Bohužel máte naprostou pravdu. Řešit věci až na poslední chvíli, když není zbytí anebo už je nějaký problém, to už je u nás takový folklór a to nejen v politice.

JR

J59a50n 46R43á29ž

15. 5. 2024 16:41

Pavel Novotný je jedna z nejcennějších "značek" ODS. Vždyť se s ním hrdě fotografují všechny možné politické celebrity včetně premiéra Fialy, či prezidenta Pavla. Podle mne by bylo škoda, kdyby se ho měla ODS zbavovat.

RP

Pamatuje se ještě když začínal v televizní reality show to byl ještě docela normální synek baviče Novotného, dalo by se říci že měl i sympatie. Potom jako začínajícimu novináři a posléze i starostovi mu stoupla sláva do hlavy. Možná i díky tomu rychlému projevu řeči to nemá moc propojené z mozkem a teprve časem mu dojde co nevhodného vypustil z pusy. I ten slib že pomuze vyhrát poslední volby ODS a skončí a že v posledním sjezdu ODS bude mít takový projev že budou všichni koukat nesplnil. Ale stejne si myslim, že ho nevyloučí a oduvodni to dobrou prací starosty v Řeporyjích.

Foto

Volič a obdivovatel hulváta, sprosťáka a lháře Zemana kritizuje druhé za to samé. Že mě to u Nožičky vůbec nepřekvapuje.

JN

Tak až místopředsedkyně zdejšího "uličního výboru" doloží odkazem nějaký Zemanův výrok, ve kterém by psal či mluvil o tom, za jak dlouho zemře něčí dítě, nechť se zase "na kus řeči" zastaví. Případně výrok, kde by příslušníky nějakého národa označoval za "regulární opice" apod.

PN

P85e50t86r 62N73e91d94v80ě43d

15. 5. 2024 19:57

Musím nesouhlasit. Žádné vylučování toho tvora. Vždyť dělá krásnou reklamu a ta je potřebná.

JN

Tak faktem je, že pro opozici by bylo spíše dobře, kdyby si ho v ODS stále nechali.

Proč má článek jiný název v diskusi a jiný u samotného textu? Asi chcete mást ty, kteří reagují jen na titulek, ne? Pokud jde o to případné vyloučení Novotného, řekl bych, že pohár trpělivosti s jeho nevymáchanou hubou prostě přetekl.

JN

Název jsem dodatečně změnil (ovšem ještě před publikováním článku). Pokud se to zobrazuje jinak, je to chyba sytému...

MH

Vy jste takový chcimír ODS. Chcimíři se taky snaží velice tvářit, jak jim jde o dobro Ukrajiny.

JN

Marku, a proč Vy, coby udatný klávesový bojovník, který tohle téma zamotá do téměř každé diskuse, už dávno nejste na frontě?

  • Počet článků 1592
  • Celková karma 39,62
  • Průměrná čtenost 3241x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik