Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je to smutne. Po sametove revoluci nemecky pisici media psala o Ceskoslovensku jako o "Musterschüler" - ja bych to prelozil jako premiant byvalych zemi vychodniho bloku. Po rozdeleni zu to ubyvalo. Slovaci po odvoleni Meciara zacali makat a nahradili nas na tom postu.

Bohuzel po opozicni smlouve, 10. letech Klausova presidentovani a nynejsi podivnou politikou Milose zemana jsme se dostali na jednu hromadku s Rumuny a Bulhary. Mozna jsme jeste pred Madary, to ted z hlavy nevim.

4 3
možnosti
Foto

Opoziční smlouva, ani Kalusovo prezidentování s tím nemají co dělat.

Pokud by měl být nějaký prezident vinen, a to si nemyslím, tak jedině Havel.

1 2
možnosti

Jak s vámi většinou souhlasím a mám podobné názory na spoustu věcí, tentokrát nelze. To, že se zmíněných akcí zúčastnilo tak málo občanů, svědčí o jediném: rezignovali na veřejné dění. Na jednu stranu je to dobře, proč podporovat tu šaškárnu s US army, na druhou stranu by nám nemělo být lhostejné, že se porušuje ústava.

3 6
možnosti

Vy znate ustavu? Kde a v cem se porusuje? Najdete mi prosim zen clanek ustavy.

5 2
možnosti

To co říkali vámi zmínění pánové včera je úplně v pořádku (Štětina pokud vím pronesl pouze jednu uvítací větu v angličtině:-)). Vy s nimi máte evidentní problém. Podle průzkumu veřejného mínění však drtivá nadpoloviční většina přemýšlí jako zmínění pánové. Tudíž to opravdu s námi není úplně zlé. A ještě poznámka - když se řekne a), má se říct i b) - což si ve vašem případě zcela logicky vysvětluji jako souhlas s komunistou a bývalým udavačem Falmerem na jiné demonstraci.Rv

7 4
možnosti

V souvislosti s tím, co bylo řečeno včera, v článku zmiňuji pouze pány Schwarzenberga, Šafra a Doležala - zkuste si článek přečíst pozorně a bez emocí. ;-)

2 1
možnosti

P35a25v97e89l 47K70u43l67a

29. 3. 2015 11:59

Ano, s naším národem to není ještě tak zlé. Naštěstí totiž nejsou všichni jako vy :-/

10 4
možnosti

To samozřejmě nejsou - dle toho průzkumu jich zhruba 8% myslí tak jako vy. ;-)

6 1
možnosti

To je zase komický příspěvek.

Někde jste tuším zmínil, že učíte programování. Není součástí tohoto předmětu aspoň základní logika?

Protože pokud shrnu váš blog, tak je to něco jako: Je sice demokracie, ale co si to ti odpůrci CCCP dovolují?!

Říct, že ulhaná a fakta překrucující komunistická strana v podstatě jen lehce přestřelila je přesně ve stylu vašich předchozích příspěvků.

Jinak výsledky toho výzkumu přesně kopírují situaci na začátku druhé světové války. Nikdo se do ničeho nechtěl plést a všichni si mysleli, že Hitler přestane napadat svoje sousedy sám od sebe. Doufám, že se pletu.

4 2
možnosti

Pokud jste z toho, co je v článku napsáno, vyvodil, že se pozastavuji nad tím "co si to ti odpůrci CCCP dovolují", tak máte naopak s logikou a chápáním psaného textu evidentně problém vy. Komický je tudíž především váš příspěvek.

6 3
možnosti
Foto

Průzkum jedné agentury ještě neznamená, že je objektivní. Rozdíly mezi výsledky různých agentur dávají tušit, že jejich metody jsou jaksi specifické. Např. nejvíc záleží na formulaci otázek.

Já bych si počkal na STEM.

3 2
možnosti

Ano, rozdíly mezi výsledky jednotlivých výzkumných agentur občas bývají. Ale určitě ne takové, že by to, co u jedné agentury vyjde 8%, u některé jiné vyšlo 50% či více. ;-)

3 1
možnosti

..nesouhlasím...to co se snažíte říci...mi nebezpečně připomíná úsloví....nehas co tě nepálí...a to bych si tedy za "ne tak zlé" moc nepovažoval....protože by se nám to do budoucna mohlo pěkně vymstít...

5 2
možnosti

M60i21l12a81n 46K60e65s94l

29. 3. 2015 10:55

Tak zlé to není,ono je to ještě horší.Podle průzkumu,který provedl deník Idnes je prý ochotno poskytnout Ukrajině vojenskou pomoc celých 8% našich občanů,Ukrajině poskytnout zbraně 7% našich občanů a 75% Čechů,Moravanů a Slezanů chce,aby ukrajinský konflikt   řešili diplomaté a ne vojáci.Jasné zadání - kmitat musí Zaorálek a ne ministr války.

9 0
možnosti

...ministři války kmitaj v Rusku....:-P

2 1
možnosti

M55i22l57o17š 79T72r83n55k80a

29. 3. 2015 10:52

Napsáno dobře a bez zbytečných emocí.Karma!

5 0
možnosti

Jsem přesvědčen, že nikoliv procentuální výměra, ale zcela zásadní je usilovat o bezpečnost každého jednotlivce. Tak, jako ani pravda nemusí být vždy na straně majoritních skupin. Tedy pokud by se demokracie a politika ubírala tímto intelektuálním nadhledem byl bych velmi spokojen, protože by vítězil rozum nad totalitními choutkami, které se nejednou opírají o práva falešně pojatých či zařazovaných menšin.

1 0
možnosti
  • Počet článků 1585
  • Celková karma 40,11
  • Průměrná čtenost 3236x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik