Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vás nejnovější článek u kterého jste zbaběle nepřipustil diskuzi je podle mého mínění nudně upracovaný, nepřirozený, celkově nudný, trapný.

Humor vám skutečně nejde.

1 4
možnosti

Zato vám jde humor skvěle. ...jsme se nasmali....

4 0
možnosti

P23e28t49r 36N48e30d54v81ě70d

19. 7. 2022 20:21

Škoda, že jste nevydal tento blog až třeba dnes. Třeba by tady padlo vysvětlení jak to myslí pan Kalousek o paní Pekarové. Viz dnešní článek na echu...

2 0
možnosti

Pekarová-Adamová se jasně vyjadřuje proti Babišovi, Okamurovi, komunistům, Rusku apod. A to jejich přiznivcům vadí.

Stačí se podívat na její TW z poslední doby. A to jsem vybral pouze posty týkající se těchto témat. Nedal jsem tam posty z různých návštěv apod.

17.7. Na dnešek připadá smutné výročí, kdy proruští separatisté před osmi lety sestřelili dopravní letadlo Malaysia Airlines s 298 lidmi na palubě. Všichni zemřeli. Putin nezačal válku v únoru. Vede ji proti svobodnému světu dlouhé roky. A musíme ho zastavit, aby nepokračoval.

14.7. Před 120 lety se narodil páter Toufar, který zemřel na následky bestiálního mučení bolševické Státní bezpečnosti. Komunistická vražda. Příbuzným byla smrt oznámena po čtyřech letech... Čest památce ctihodného člověka.

13.7. Andrej Babiš se musí omluvit za svá slova o tom, že byli demonstranti na protestech v roce 2018 zaplacení. Pravomocně tak rozhodl pražský krajský soud. Andrej Babiš má dalším soudem potvrzeno, že je lhář.

12.7. Andrej Babiš podle obžaloby osobně rozdával příkazy, aby Čapí hnízdo podvodně dosáhlo na dotaci 50 milionů korun.

Tohle je organizovaný zločin.

11.7. Srebrenica, 1995. Buča, 2022. Od vyvraždění více než osmi tisíc civilistů ve Srebrenici uplynulo 27 let. Vraždění nevinných Ukrajinců ruskými okupanty se děje právě teď. Čest památce obětem diktátorů, pro které lidský život nemá žádnou hodnotu. Nikdy nesmíme ustoupit.

1 1
možnosti

A co nějaký komentář o Ferim? Žádné politování po jeho nepovedené seppuce? Nějaké odsouzení Hlubočka? Podivení se na načasování převodu majetku mimo dosah policie ?

Ani nějaká zpráva pro občany ČR ohledně opatření proti inflaci? Nastupujícímu covidu?

Nebo nějaký výsledek jejího výletů do SAE?

4 0
možnosti

I vy jeden muchomůrko, tolik ironie vtěsnat do jednoho blogu ... R^

0 0
možnosti

V nouzi nejvyšší, když hrozí trudomyslmost, tak v té chvíli nápad "sníst psy" je vyloženě správný, tak rozhodl náčelník. Navíc v průběhu příprav se klidně může objevit u housera krysa, vlastně naopak. Že ano. ;-)

0 0
možnosti
Foto

Tato paní dělá práci, ke které nemá žádný mandát. Podle nějakých zákonů mandát asi má, ale podle zdravého rozumu nikoliv. A můj šestý smysl, který se málokdy mýlí, to potvrzuje. Když někdo někam nepatří, je tam druhým lidem pro legraci. A to není zase tak málo! Veselý začátek týdne, pane Josefe!

7 5
možnosti
Foto

A když někdo někam patří, bývá také také pro legraci. Někdy bývá i popraven.

1 0
možnosti

J79i94r25i 20P90i44l92n18y

18. 7. 2022 7:05

Ano, i špatný příklad je potřebný, abychom poznali co opravdu nechceme.

2 0
možnosti
Foto

Nevzpomínám si, že by mne paní Pekarova Adamová nějakým svým názorem pobouřila či zklamala, ani jsem si zatím nevšiml, že by jí z očí čišelo zlo, které spatřuje Václav Klaus. Ale k celé pětikoalici mám vážnou a zásadní výhradu: Umožňuje pokračování rozdělování společnosti, které, zdá se mi, ještě zesílilo s válkou na Ukrajině. Věřím, že 5tikoalice vyhrála jen o fous i proto, že nebyla ochotna přesvědčit o své dostatečné vůli ke změnám a o vůli účinně čelit hrozbám a vlivům, jichž si byla dobře vědoma. Dosáhla toho, že si volebním výsledkem zajistila vliv prostřednictvím médií, a to především veřejnoprávních, o která se vedl do voleb boj. Co se týče ruské, často až obludné lživé, propagandy, zdá se, že její šíření je zatím ponecháno ruské režii. Jalovost je to, co může snadno této vládě zas vyrazit kormidlo z ruky.

0 4
možnosti

Je až z podivem, že má autor takový problém s MPA, která dokáže formulovat svůj názor a ten také dlouhodobě držet. Možná je to tím, že MZ a AB své názory mění podle situace i několikrát za den, čímž svoje příznivce totálně matou a znemožňují

9 9
možnosti
Foto

Přesně tak, konzistentnost názorů je mate a provokuje.:-)

4 7
možnosti
  • Počet článků 1585
  • Celková karma 40,11
  • Průměrná čtenost 3236x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik