Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AM

Zapálenou svazačku Markétu nemá smysl řešit. Ale na rozdíl od knihovnice není zapšklá a škaredá.

4 7
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
MH

Pane Nožičko, jste pro přijetí Švédska a Finska do NATO?

3 1
možnosti
JN

Nemám s tím problém.

2 0
možnosti
JR

J63a30n 89R33á41ž

17. 7. 2022 11:40

Na chování paní Pekarové Adamové v politice se dá demonstrovat přísloví o slonu v porcelánu.

PS. Je to smutné konstatování, ale ženy, které se u nás dostaly do nejvyšší politické ligy obvykle nedělají ostatním ženám dobrou reklamu. Na druhé straně je ovšem radost pozorovat, jak ty opravdu schopné se umí prosadit v jiných oborech, a hlavně dokáží být svým jednáním i znalostmi všeobecně respektované osobnosti .

14 1
možnosti
Foto

Podle struktury vzdělání a praxe by paní M. Pekarové Adamové více slušela funkce ministryně práce a sociálních věcí. Ovšem, kdo by se více hodil na funkci předsedy Sněmovny, kdy ne ona??[>-]

0 3
možnosti

S tím urychlením procesu ratifikace přístupu Finska a Švédska do NATO souhlasím. Bylo dost divné, že my, jako jeden ze států, který se proti Rusku kvůli jeho imperiálnímu chování vůči Ukrajině nejvíce vymezuje, bude ratifikaci schvalovat až na podzim, zatímco některé jiné státy k tomu přistoupily ihned (Norsko, Dánsko, Kanada, Island, Estonsko a později i Chorvatsko).

7 1
možnosti

eee ... budeme ratifikaci

0 0
možnosti
JP

J92a23n 23P89a72v39l49í65k

17. 7. 2022 10:38

Autor pravděpodobně trpí vůči paní Pekarové duševním hnutím, kterému se říká misogynie. Je totiž zcela normální, pokud je více adeptů na nějakou funkci, že někdo tu funkci získá a ti ostatní buď ustoupí nebo jsou přehlasováni. Je taky možné, že nějaký adept bojuje tím, že začne své rivaly pomlouvat a stane se z něj zhrzený, zatrpklý oponent na věčné časy, jako např. V. Tlustý, ale tím paní Pekarová netrpí. Pokud jde o kritiku prezidenta Zemana, tu paní Pekarová formulovala adekvátně, prezident nemá kompetenci k tomu, aby takto sólově korigoval kroky ministra zahraničí, za to zodpovídá vláda a vláda se k tomu adekvátně postavila. A že se paní Pekarová setkala s izraelským prezidentem, není opravdu nic mimořádného, v tom má pan Nožička naprostou pravdu, a nevšiml jsem si, že by to někdo takto prezentoval.

20 7
možnosti
FL

Autor se ucházel o politickou funkci ve vládě?

0 0
možnosti
MM

Se všemi vyslovenými výroky paní Pekarové Adamové, které zpochybňujete, v principu souhlasím. :-)

11 9
možnosti
ZD

Každý máme v demokracii právo na své vlastní nemoudrosti. [>-]

8 2
možnosti
Foto

J66o53s65e48f 30B53á89r57t60a

17. 7. 2022 10:27

Nebraňte jim v samozničení.

6 2
možnosti
ZD

Sebezničení je u komančů ale i u této strany kontraproduktivní. Členové podobně obskurních sdružení se pak rozlezou do všech jiných. Není nad přehlednost v politickém rybníčku - každý hezky ve své tůňce!

2 2
možnosti
JZ

Tak hůř než Miloš Zeman už nikdo škodit nemůže. :-)

17 6
možnosti
PK

Jen nechte na hlavě. Zeman je vidět zdaleka nejvíc, ale když jsem zde na blogu iDnes, četl zmizelé názory jistého poslance Kobzy, jímala mě hrůza z toho, že by se SPD se svým komunistou, dostala do vlády.

Ono když si přečtete názorové veletoče brouka Paroubka, tak mám obavu, že jsou politici, kteří by nás byly schopni ztrapnit ještě o kousek více, než Zeman.

5 3
možnosti
PK

Ač vás u jiných blogů poměrně dost kritizuji, tak zároveň nemám důvod dát karmu jako vyjádření souhlasu tam, kde mi váš názor připadá rozumný a zároveň podpořený jasnými argumenty.

Jinými slovy. Nehodlám někoho kritizovat jen proto, že se názorově rozcházíme u jiných, třeba i zásadnějších témat.

Co se týče paní Pekarové, Adamové a bůh ví jaké ještě, naprosto souhlasím. Ač vypadá jako poměrně křehká žena, tak konstatuji, že zejména v mezinárodní politice se chová, jako slon v porcelánu.

Naštěstí jí zahraničí zcela ignoruje. Bohužel to však nemění nic na tom, že dokáže napáchat dost velké škody u nás. Z druhé strany však, u strany TOP 09 jako takové, se to dalo čekat.

Ostatně to vidí i zhruba 97% voličů, kteří by tuto stranu nikdy nezvolily. Smutné je, že právě taková strana se může spolupodílet na chodu a tvorbě zákonů, naší malé země.

p.s. kvituji že jste otevřel diskuzi. Blogy bez diskuze jsou trapné.

19 0
možnosti
JN

Díky za Váš příspěvek - já myslím, že je zcela normální, když se někteří lidé na určitém tématu spolu shodnou a na jiném zase nikoliv (byť je i pár takových, kteří to tak nemají a musí být "ze zásady" vždy proti...)

7 0
možnosti
RP

Paní P.A. je prostě tak akční..Jen si vzpomeňte jak hned z kraje své funkce odvážne jela jednat s představiteli SAE o rozvoji bilaterárních vztahů ač je žena a oni na jednání s nimi nejsou moc zvyklí. A prezentovala tam hrdě svoje postoje a stanoviska i k válce na Ukrajině. Aby prý vztahy nevychladly pozvala představitelé země k nám. Čas uplynul a zatím nikdo nepřijel..

6 3
možnosti
Foto

Myslím, že hlavní vinu na tom špatném výběru předsedkyně TOPky09 má i Kalousek, který ji tam asi doporučil - a možná i umetl cestičku. A možná ho to už i mrzí - neboť ona, M.P.A. přivádí zcela bezpečně tuto jeho stranu k úplnému a trvalému zániku. Nejhorší na tom ale je, že si to sama zatím vůbec neuvědomuje. Na Valašsku se praví: "Bože, kajs dal dušu do barana"...;-(

10 1
možnosti