Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PZ

Vše ne světě má své paralely a pan učitel jako zástupce učitelského stavu jistě nabídne svým německým kolegů recept na integraci menšin, protože my jsme světu vzorem jak se nám podařilo integrovat romskou menšinu. Nebo ne?

3 9
možnosti
FL

My si za své Romy nemůžeme, Němci si tam migráčky nastěhovali v bludné představě že integraci zvládnou a budou jim vydělávat na důchody

12 2
možnosti
JK

Ach jo, pane Nožičko, text jste sestavil z názorů a jakýchsi informací vytrhaných z článků v různých německých médiích a doplnil několika obecnými a povšechnými řekněme údaji z našich médií. Váš vlastní přínos je nulový. Z mého pohledu jste tímto blogem namaloval obraz svého autorského zoufalství.

4 14
možnosti
JN

Pane Kvapile, já vám samozřejmě právo na váš názor neberu, nicméně domnívám se, že zoufalý (a to už delší dobu) je tady někdo úplně jiný.

13 0
možnosti
JK

a) Německo: kolem 14% německých školáků zažilo šikanu, 7% kyberšikanu (around 14 % of the learners surveyed reported direct experience of bullying at school, and around 7 % reported cyberbullying experiences)[1]

b) Česko: šikanu na českých školách zažil každý čtvrtý žák. Jen dvě třetiny českých žáků chodí do školy rády. Je to nejméně ze všech zemí zapojených do mezinárodního srovnání.[2]

Buďte tak laskav a meťte si vlastní svinstvo, než budete ukazovat do zahraničí, kde to umějí líp. Tímto děkuji.

*

[1] https://edoc.rki.de/handle/176904/11552?locale-attribute=en

[2] https://zpravy.aktualne.cz/domaci/sikanu-na-ceskych-skolach-zazil-kazdy-ctvrty-zak/r~bc1397c60a0811eb9d74ac1f6b220ee8/

5 7
možnosti

J40a80k72u60b 39Š24o75l11c

17. 4. 2024 13:49

Věřím jenom statistikám, které si sám zfalšuji.

U nás učitelé také protestují, ale nejde jim doslova o krk. Ani u nás neumlátili 15-letého žáka, protože se bavil s jejich sestrou.

12 1
možnosti
MV

Ne ,že byste neprezvejkal už několikrát zpracované téma. Nějaké kvalifikované řešení pedagoga, nebo alespoň jeho náznak by byl?

3 10
možnosti
JN

Nějaké řešení budou muset nalézt příslušní činovníci v Německu. V našem případě bude možná stačit poučit se z chyb Angely Merkelové a některých dalších kdysi nadšených "vítačů".

9 3
možnosti
PB

..... lakonicky musím konstatovat, že integrace (natož inkluze) nefunguje a nikdy fungovat nebude!,- vzdělávací proces, obecně, má svoje zákonitosti, které nelze jednoduše zrušit, vymazat či nahradit utopistickými ideo konstrukty modernity ..... sem to říkal porád a hóóódně nahlas, ale voni nééé!,- teď už sa tem progresivním kotrmelcům enem chechtám!

2 0
možnosti
ST

Můžete mi pane Nožičko poslat nějaký odkaz na to že se to nesmí říkat moc nahlas, když psát se o tom může i u nás a tady je přece nová totalita.

2 6
možnosti
PB

...... „Polovina ředitelů škol lže ze strachu o pověst školy a o své vlastní postavení. V opačném případě přijde tlak shora ve stylu: Cože, vy nemáte školu pod kontrolou? Mottem je držet jazyk za zuby.“ ......... citace z článku je docela srozumitelná, v čem je problém?

8 0
možnosti
AJ

Nesmí se to říkat moc nahlas, ale vy to víte a i přes zákaz (kdo ho vydal?), jste to nahlas vyzvonil. Vy levičáci-komunisti jste opravdu zajímavý druh.

6 9
možnosti
DV

D90a68v46i46d 56V54l96k

17. 4. 2024 10:59

No já nevím včera jsem o tom četl normálně nějaký článek na Seznamu. Ale chápu, vy si vždycky vyberete takové to "karmovací téma" Sice jste vlastně jako vždy nenapsal k tématu nic nového, ale tohle budou určitě lidi rádi palcovat.

7 13
možnosti
JN

Tak já jsem si tedy dosud pane Vlku myslel, že závistiví jsou jenom Kunovjané...

A jinak: samozřejmě, že nejvíc "in" je vymyslet si příběh o tom, jak k vám do obchodu přijde nějaká zákaznice, která ještě dnes s láskou vzpomíná na Antonína Novotného, a dát tak tomu kromě skvělého a jedinečného humoru i ten správný politický podtext.

14 1
možnosti
OU
JN

Ale o tom přece píši v předposledním odstavci mého blogu.

4 0
možnosti
  • Počet článků 1605
  • Celková karma 38,43
  • Průměrná čtenost 3237x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik