Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V92l74a68d56a 54V27a69n17e80k

17. 3. 2018 17:33

Kdyby nedřepěl na hradě ostudný člověk, který přivedl úctu k nejvyššímu úřadu na samé dno,nemusel by nikdo nikde veřejně hlásat že se za proukouřenou,propitou trosku, poskoka našich ruských okupantů stydí! Neexistuje v dějinách státu člověk, který mluví coby hlava státu vulgárně o dámském přirození v přímém přenosu....!!;-€ Soudem několikrát uznaný lhář..Rv.

2 2
možnosti
MK

M32i46l88a44n 53K47e37s43l

17. 3. 2018 15:47

Na tom Českém lvu byly k vidění i jiné věci,které však neměli s filmem nic společného.Podle některých však podstatně zvýšily úroveň Českých lvů.Byly to róby některých přítomných dam,které se prý vyrovnaly róbám předvedených na amerických Oskarech.Dále velmi hluboké dekolty,které nezakrývaly téměř vůbec nic.Bohužel ty prý za těmi Oskarovými zaostávaly.

0 1
možnosti
JR

Napadla mě taková kacířská věc: proč vlastně existuje veřejnoprávní televize? O objektivitě ve zpravodajství už mohou mluvit jen největší naivkové a ti, které to živí, financování, resp. platby jsou nejasné a nekontrolovatelné... nemluvě o tom, že veřejnoprávní noviny taky nemáme.

2 3
možnosti
JZ

J46a89n 92Z18í63m69a

13. 3. 2018 16:25

To je v pořádku. Svěrák je spoluautorem oskaroveho filmu i i těch ostatních je třeba si vážit. A když se to srovná s tím nejčastěji srovnáványm, což je inaugurační projev pana prezidenta, který většina domácích, ale i zahraničních médií pochopila jako vyloženou ostudu, je to vporadku taky.

3 1
možnosti
TH

I umelci jsou rovnopravni obcane s volebnim pravem. Tak proc by se nemohli vyjadrovat. Ostatni at klidne kecaji v hospode. Kdyz chteji...

1 1
možnosti
JN

Občané s volebním právem jsou ovšem zrovna tak sportovci, hasiči, lékaři... A je trochu zvláštní, že při vyhlašování nejlepšího sportovce, hasiče, atd. nikdy takové politické agitky k vidění nejsou.

Umělcům ani komukoliv jinému právo vyjádřit svůj názor neberu. Ale ať si ho raději nechají např. na demonstraci na podporu ČT, která má zítra proběhnout v Praze.

7 3
možnosti
RC

Možná mohli být vítězové jednotlivých kategorií Českého lva ve svých projevech zdrženlivější. Vy jste si tak jistý, kde je hranice mezi kritikou, patřící ke svobodnému projevu a politickou agitkou? Není například zneužití inauguračního projevu také jen politickou agitkou? Takové věci se mají řešit na jiné úrovni. Kdo vás pasoval do role morálního arbitra? Budete určovat, kdo kdy co smí a nesmí? Nějak to všechno jednostranně žerete. Vlastně mi vaše blogy přijdou taky jako taková agitka.

4 1
možnosti
MS

Problém je, že sám nemůžete odpovědět na otázku, kdo pasoval do role morálních arbitrů předmětné umělce.

2 3
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 3
možnosti
RC

Já bych viděl daleko větší problém ve všech neviditelných "odkláněčích". Ti zřejmě sežerou daleko větší část daní a dotací. Tady byste měl napřít svoji energii. Jak píšete "umělci", ti jsou evidentně trnem v oku mnoha závistivcům ale jejich financování bude nejspíš relativně průhledné.

2 0
možnosti
MS

Já mám tedy radši umělce, než politickou garnituru. :-)

4 0
možnosti
OM

Oni by třeba umělci chtěli oslavovat českou kinematografii jak píšete, když ale není co oslavovat tak si dáme aspoň ten politický projev. To nám za komančů šlo dobře, co dámy a páni z umělecké branže ;-D

11 4
možnosti
Foto

V20l46a86d37a 57V16a20n59e28k

12. 3. 2018 10:27

Hodně hloupé,ale nepřekvapivé....

2 0
možnosti
RC

To jsou ale zvasty.

citace 1:

"Co se týká prezidenta Miloše Zemana a jeho čtvrtečního projevu při slavnostní inauguraci: i já souhlasím s tím, že témata typu kritika České televize i některých dalších médií se do inauguračního projevu příliš nehodí a Zeman si je měl eventuálně nechat pro jiné příležitosti. Což ovšem neznamená, že by mělo být kterémukoliv politikovi zakazováno vyjadřovat se kriticky k veřejnoprávní televizi."

citace 2:

"Někteří čeští umělci by si proto měli uvědomit, že i kritika veřejnoprávní televize nebo kteréhokoliv jiného média patří ke svobodě projevu. A především je škoda, že slavnostního předávání Českého lva nevyužili místo politických agitek spíše k oslavě české kinematografie."

Popirate sam sebe. Pokud priznavate Zemanovi pravo vyjadrovat se k CT, tak ho neupirejte jinym. Proste to dopadlo ve stylu: jak se do lesa vola, tak se z lesa ozyva.

BTW, co je spatneho na tomto prohlaseni: "Tento slavnostní večer vysílá Česká televize, která nepatří žádnému oligarchovi, ale nám občanům. V případě, že by někdo chtěl zničit svrchovanost televize veřejné služby, vyzývám všechny občany a přátele demokracie, abychom se proti tomu společně a důrazně postavili."

To je naprosta pravda, to neni politika!!

10 0
možnosti
JN

No, myslel jsem, že jste přece jen chápavější...

Ohledně Zemana jasně píší, že i on má právo ČT kritizovat, ale nepřišlo mi vhodné zahrnout to do svého inauguračního projevu. A umělcům zrovna tak neupírám právo kritizovat Zemana nebo politicky agitovat, ovšem zrovna tak mi nepřijde vhodné činit tohle při udělování Českých lvů.

Takže žvásty zde naopak píšete vy.

3 2
možnosti