Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J80a18n 26D81o94u35š31e76k

5. 8. 2020 13:19

Člověka napadne pouze jedna věc po přečtení této diskuse. Že by si na vás vzal hadici a postříkal vodou.

1 3
možnosti
Foto

Jak se zjistilo, že to byl afroameričan? Nemohl to být afroslovák nebo afromaďar? :-):-):-)

1 0
možnosti
Foto

Pepa Nožička napsal, že to byl afroameričan, tak to byl prostě afroameričan. Pepa Nožička v tom má jasno.

0 0
možnosti

Koukám, že už se nejedná o chleba ani housku, ale na osobní virtuální pěstičky.

1 0
možnosti

D49a44v71i60d 82V21l81k

3. 8. 2020 10:17

Protože mi byl můj příspěvek smazán, dovolím si ještě reagovat bez toho slova, kvůli kterému mi byl příspěvek smazán, na neustálé útoky a zesměšňování blogoprostoru Blogosféra a nechci ji tímto nijak propagovat, čtěte si každý co chcete.

Blogosféra není definována jako soupeř ani nepřítel Idnesu. Idnes je obrovský a mocný portál, my jsem aktivita pár lidí, kteří rádi píšou. Psát a diskutovat na blogosféře může kdokoliv, kdo bude schválen administrátorem, to je stejné jako zde. Na schválení se čeká den, dva podle toho, jak to administrátor stíhá. Spousta lidí píše na Idnesu i Blogosféře a nikdo jim v tom nebrání. To je vše

0 3
možnosti

To je dost zoufalé, cpát reklamu na svůj neúspěšný pojekt tam, odkud jste odešli s velkým a honosným opovržením.

6 0
možnosti
Foto

Tak jsem navečer zase nakoukl. Je strašná legrace, jak je blogosfera dílo satanovo, nedemokratická, tajnůstkářská, cenzurovaná.... ale všechny ty Kremrole jí mají pořád plná ústa.

2 3
možnosti
Foto

I90v34a57n 68M54a32r73e26k

2. 8. 2020 20:19

Pane Inženýre, ráno v 7:52 hod jste zde "koukal". Nyní v podvečer, jste neodolal a opět zde "nakoukl" ? Že Vás to baví neustále přebíhat s kategorie "ELITE" k sousedům.

Ale nedivím se, náhodou jsem tam pro změnu "nakoukl" okolo oběda i já, je tam dost smutno, ale dalo by se to říct i jinak. Ale užijte si to tam. R^

3 0
možnosti
Foto

I60v10a47n 44M37a32r39e38k

2. 8. 2020 18:16

Dle vašeho doporučení, přečetl jsem to do posledního řádku. Máte úplnou pravdu, je to "síla" . . . . .Tedy ale naprosto spravedlivě. . . Vás obou. ;-(

0 0
možnosti
Foto

I41v89a48n 24M74a80r35e88k

2. 8. 2020 16:12

Trochu mi ta břeclavská "groteska" svou úsměvností připomíná jeden příběh z Haškových "Povídek ze starého mocnářství".

Jenže ten týpek v Břeclavi, nebyl důsledný tak, jako basista Šejba , který si svou vytrvalostí ale hlavně ve vší slušností vymohl knedlík navíc. . . A "vo tom to je"? 8-oR^

1 0
možnosti

Tak vážení diskutující, venku je velmi hezky (aspoň tedy u nás) a bylo by škoda nevyrazit k vodě, a místo toho celý den sedět u PC, byť je diskuse místy velmi výživná. Ostatně, vypadá to, že i taková paní Ernestová si již potřebovala od svého abnormálně pilného plusování a mínusování odpočinout :-), a i pan Konrád by se už mohl jet spokojeně zchladit někam na Prýgl - zvlášť, když článek pana Vracovského, jehož čtení zde vřele doporučoval, byl vybrán na titulku.

Někteří vyjádřili v diskusi názor, že událost, o níž blog pojednává, za psaní nestojí. Právo na jejich názor jim samozřejmě neberu, nicméně faktem je, že tento článek, ač nebyl tentokrát poutaný, má aktuálně přes 2270 přečtení, což je myslím na zdejší poměry velmi slušné číslo. I dosavadní karma přes 43 není myslím špatná - byť kvůli karmě jsem to nepsal (jak jsou někteří stoprocentně přesvědčeni), opravdu tady ve výši karmy s nikým nesoutěžím a nic za ni nedostávám. ;-)

Hezký zbytek neděle.

5 1
možnosti
Foto

....a vůbec ji nezmiňují ;-D

6 3
možnosti

Opět se ukázalo, že zdejší novobolševické ovce zase jednají zcela šablonovitě a předvídatelně, když cítí, že jsou jejich "svaté ideály" (v tomto případě Black Lives Matter) ohrožené :-)

Přitom je to zcela zřejmé - zmanipulovaný příslušník "utiskované menšiny", zblbnutý propagandou "lidskoprávních aktivistů" a "neziskovek" má plnou hubu rasismu, že dostal místo housky chleba. Na "vyspělém Západě", objektu to fetiše novobolševiků, je tato "praxe" běžná, kdežto u nás to je to (doufejme, že) natolik ojedinělé, aby stálo za to o tom psát.

A je to důkaz toho, že cílem "lidskoprávních aktivistů" a neziskovek" není těmto lidem pomáhat, ale naopak jejich pocit méněcennosti a útisku udržovat a prohlubovat.

3 2
možnosti
Foto

Vy sice nevíe jestli v jídelním lístku byla houska nebo chléb, nevíe jestli ostatní dostali housku nebo chléb, tedy vlastně o incidentu nic nevíte, ale víte, že nedůvodně nařknul personál z rasismu.

Člověče nepřpadáte si trapně, že jako učitel dokážete vyplodit takové hlouposti?

1 8
možnosti

Pane Polický, z dostupných údajů a i informací od dopravce v základní nabídce k hemenexu mají chléb. Pokud chce někdo housku, je za příplatek...

6 1
možnosti
  • Počet článků 1585
  • Celková karma 40,25
  • Průměrná čtenost 3236x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik