Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Čekal jsem něco, co nebylo v novinách.

2 0
možnosti
Foto

Je fakt že autor tohoto blábolu nezklamal. Po dlouhé době jsem sem zavítal a vidím, že velký bílý učitelský bloger aspoň v diskusi nezapomněl zmínit blogosféru. Čím to bude?

6 2
možnosti
Foto

Je divné, Tomáši, že nezmiňuje ty pochybné weby, na kterých publikuje on.:-)

4 0
možnosti
LB

Je to úsměvná historka, kterou by ovšem média nepublikovala, kdyby nevěděla, že i tak nicotná věc probudí ohlas.

Jenže ono to jde hlouběji, hlouběji k médiím i hlouběji do nás samotných, kteří mediální výstupy čtou. Je to soustředěný útok "informací" , které stále časěji musíme, ne že můžeme číst.

Snažíme se totiž dozvědět něco o dění kolem nás a vybíráme klíčová slova z médií (zdravíme autory titulků) a na ně reagujeme klikem na dotyčný článek. Už od toho titulku je to však často manipulace s naším vnímáním "reality". Bylo to tak ve světě médií vždy, ale dnes je to zesíleno nad míru, kterou osobně pokládám za únosnou. A především, kdysi se rozlišovalo mezi bulvárem, kdy už samotný titulek nebylo třeba brát vážně, a mezi seriózním zpravodajstvím.

Ale kdeže ty loňské sněhy jsou...

Je to společenský fenomén ve své podstatě rovnocenný tomu, kdy někdo hovoří do mikrofonu v zaplněné hale, jeho hlas zesilují reproduktory v hale umístěné, mikrofon zpět snímá i tento zvuk reproduktorů, až se za chvíli objeví zpětná vazba, která veškerou komunikaci znemožní.

Ale to první slovo, cílené už do titulku - třeba "rasismus", to si každý zapamatuje.

Pokud by však autorovi daného článku šlo o popis toho, co se událo, mohl by zvolit mnohem pravdivější a výstižnější titulek, například:

"Na agresívního cestujícího museli přivolat policii"

"Nechtěl platit a zavinil zpoždění celého vlaku"

"Napadal vlakový personál a byl vyloučen z přepravy"

6 1
možnosti
JN

Je to samozřejmě věc názoru, ale to, že ten Afroameričan někoho nesmyslně obviňoval z rasismu, je možná v konečném důsledku podstatnější než skutečnost, že se kvůli jeho agresivnímu chování zpozdil vlak.

Je to velmi podobné téma jako to, kterým jste se včera pro napsání blogu inspiroval Vy: tedy to, zda je společensky vhodné, aby se lékařky fotily v bikinách. Samo o sobě je to také prkotina, ovšem v kontextu toho, co se v posledních letech děje v souvislosti s různými Me Too děje, to zase takový nicotný problém není.

2 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
10 1
možnosti
Foto

Ona je otázka, zda-li má Nožička dost inteligence, či spíše charakteru, aby mu došlo, že dělá přesně tu samou blbost - jak píše o tom, že je nesmysl nazývat to rasismem. Stejný, možná mnohem horší nesmysl, je spojovat to s BLM. Je v tom totiž navíc vypočítavost a zlý úmysl, ale co bychom chtěli od Nožičky, že jo?

4 10
možnosti
Foto

Nevím proč, chce černoch k hemenexu bílé pečivo

13 1
možnosti
Foto

V Břeclavi vykázali z vlaku už i Yoko Ono. Kdyby se mělo psát o každém blbečkovi, co tam skončil, tak by to bylo na román. Ale je sezóna nakládaček, tak se chytá každá rádoby senzace.:-)

12 0
možnosti

Já myslím, že je to kvůli tomu nádraží. Nedávno jsem.ho viděla v tv, a moc se mi líbilo:-)))

2 0
možnosti
AT

Když jsem ten skorobulvární článek dnes ráno četl, hned mi blesklo hlavou, že se toho jeden známý skorobulvární bloger chytí a vlastními slovy to převypráví. A ejhle ....

9 4
možnosti
ZH

Však tento plátek bulvár je, takže bulvární blogeři tu jsou zcela správně. :-)

3 0
možnosti
DV

D13a19v33i32d 17V73l75k

1. 8. 2020 20:22

;-D;-DZítra ráno budu muset zliskat děcka u snídaně , jestli si někdo z těch syčáků řekne o rohlík, ať si mě nepřeje, nějaký "hnutí Black Lives Matter" mi domů tahat nebude;-D to by pan Nožička nerozdýchal.

7 12
možnosti
MP

Idiot si objedna hemenex, ktery je prevazne bily a zluty, a pak si stezuje na tmavy chleba. At zije Black lives naser mater! Vam karma ;-DR^

12 1
možnosti
MV

Někdo zřejmě ne zrovna chytrý se zachoval nechytre. A další podobní budou tuto hloupost rozebírat. No, proti gustům žádný disputat...

11 8
možnosti
DV

D97a86v38i28d 19V50l76k

1. 8. 2020 20:23

To musí jít na titulku,když na tom Pan Nožička takhle máknul;-D;-D;-D

6 3
možnosti
  • Počet článků 1589
  • Celková karma 39,72
  • Průměrná čtenost 3227x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik