Brejk online fotbalový manažer - nejlepší český manažer

Na internetu je mnoho online fotbalových manažerů a mezi nimi i „Brejk“, který funguje už šestým rokem. Jedná se o ryze český manažer, a nejen proto určitě stojí za pozornost. Právě „Brejk“ vám ve svém článku představuji.

Jednou z hlavních výhod tohoto online fotbalového manažeru je to, že se zápasy hrají každý den (ligová, pohárová a přátelská utkání) a nemusíte tedy čekat na další utkání a nudit se.

Na výběr máte 32 zemí z celého světa, ve kterých si můžete založit svůj tým. Největší zájem je o trénování v zemích, jako jsou Česká republika, Anglie nebo Španělsko, to však nutně neznamená, že jsou tyto země nejlepší. Schopný manažer dokáže vybudovat vynikající tým například i v Japonsku, Ghaně, Peru nebo Koreji.

Při registraci si zvolíte zemi a název svého týmu. Po schválení administrátory se už můžete ke svému týmu přihlásit. Nejprve si zvolíte sestavu, přičemž můžete zvolit jakékoliv rozestavení, nejste tedy omezeni žádnými limity (4:4:2, 4:3:3 atd.). Dále si pak můžete zvolit úroveň tréninku u jednotlivých hráčů, z některých vychovat skvělé obránce a z dalších zase výborné hráče do soupeřova vápna. Oproti jiným manažerům se vaši hráči zlepšují každý den, i když zrovna nehrají zápas. Efektivita tréninku se odvíjí od úrovně vašeho tréninkového zázemí. Tím se dostáváme k budování vlastního stadionu, který může mít až kapacitu pro 84 000 diváků. Dále pak máte možnost vybudovat si svoje vlastní restaurace, stánky s občerstvením, marketingové oddělení, dorosteneckou akademii, středisko pro styk s veřejností, fan-shop, futsalovou halu a mnoho dalšího na různých úrovních, rozdělených podle kvality.

Zásadní pro úspěch a neúspěch vašeho týmu je samozřejmě liga. Každou soutěž tvoří šestnáct týmu a hraje se systémem každý s každým doma a venku. Za sezonu vás tedy čeká celkem třicet zápasů, na které musíte své hráče dobře připravit, aby náročný program po fyzické stránce zvládli.

Volné dny můžete vyplnit přátelskými zápasy, které můžete hrát proti jakémukoliv týmu na brejku. Při troše štěstí si tedy můžete domluvit hned svůj první přátelský zápas proti týmu s kapacitou stadionu 84 000 lidí a s nejvyšším možným zázemím. Za přátelské zápasy dostáváte peníze za vstupné ať už hrajete na své, nebo soupeřově půdě.

Na brejku nechybí ani pravidelné mistrovství světa, Evropy a Oceánie, na kterých se můžete sami podílet ať už jako reprezentační trenér svojí země nebo jako pořadatel turnaje.

Pokud vám něco není z nápovědy jasné, můžete se kdykoliv obrátit na ostatní manažery, kteří jsou vám vždy ochotni pomoci. Na brejku nechybí ani diskuze, kde můžete s ostatními manažery diskutovat o všem, co vás napadne, a třeba probírat fotbal (jak reálný, tak ten ve světě brejku).

Další velkou výhodou tohoto manažeru je to, že se nemusíte bát manažerů, kteří si za peníze koupí vylepšení a získají tak oproti vám náskok. Brejk finančně podpořit samozřejmě můžete, ale kromě zjednodušení některých věcí žádnou výhodu nezískáte. 

 

Stránky manažeru jsou jednoduché: http://www.brejk.cz

Autor: Mira Novotný | pondělí 4.6.2012 18:07 | karma článku: 17,67 | přečteno: 2585x